Sub sloganul: COMFORT MEETS ELEGANCE | Natural Giulia and Giulia become Pop (Confortul intalneste eleganta), producatorul italian de scaune din policarbonat/polipropilena/techno-polymer lanseaza doua noi produse, dezvoltand asadar modelul Giulia.

Natural Giulia Pop si Giulia Pop, multumita dimensiunii generoase a sezutului sunt perfect pentru interioarele moderne si contemporane. In plus, datorita materialului din care sunt realizate (technopolymer), scaunele devin irezistibil de confortabile si placute. Totodata, cele doua scaune tapitate din gama Giulia pot fi personalizate intr-un mod jovial, avand la dispozitie o paleta generoasa de culori atat pentru materialul de tapiterie cat si pentru finisajul picioarelor imbrate in lemn. Mentionam insa ca tapiteria nu este detasabila.

 Natural Giulia and Giulia become Pop

Natural-Giulia-Pop

Ca si o ultima recomandare, aceste scaune pot fi cu incredere folosite in amenajarile HoReCa, adia a cafenelelor, restaurantelor sau salilor de conferinta unde confortul oaspetilor este principalul element caracteristic. Iar pentru o analiza mai atenta a detaliilor ele pot fi studiate pe site-ul www.trendfurniture.ro, mai exact:

(Visited 44 times, 1 visits today)