În lumea designului contemporan, Vondom se distinge ca unul dintre cei mai reprezentativi producători de mobilier și accesorii pentru exterior. De la începuturile sale, Vondom a reușit să îmbine cu succes estetica deosebită cu inovația tehnologică, ducând mobilierul de exterior la nivelul următor.

Începuturile și istoria brandului

Fondat în 2006 în Valencia, Spania, Vondom s-a născut din dorința de a crea mobilier și accesorii exterioare care să redefinească conceptul de eleganță și confort. Cu o echipă de designeri talentați și o viziune îndrăzneață, brandul a avut o ascensiune rapidă pe piața globală.

De la început, Vondom și-a propus să creeze piese unice, inovatoare, care să reziste condițiilor exterioare, fără să facă compromisuri în ceea ce privește stilul sau confortul. Astfel, a devenit un punct de referință pentru cei care caută mobilier de exterior premium.

Designeri și colaborări

O parte semnificativă a succesului Vondom se datorează colaborărilor cu unele dintre cele mai prestigioase nume din industria designului. Designeri renumiți precum Karim Rashid, Ramón Esteve, Eugeni Quitllet și Agatha Ruiz de la Prada au contribuit la crearea unor colecții iconice pentru brand.

Fiecare designer aduce o viziune unică și o perspectivă fresh în munca sa cu Vondom, contribuind la diversitatea și originalitatea colecțiilor brandului. Colaborările strânse cu acești creatori de trenduri au consolidat poziția Vondom ca un brand inovator și influent în lumea designului contemporan.

Inovație și premii

Vondom este recunoscut pentru angajamentul său față de inovație și tehnologie avansată. Brandul utilizează materiale de calitate superioară, precum polietilenă, polipropilenă și aluminiu, tratate pentru a rezista condițiilor exterioare extreme.

Produsele Vondom sunt premiate la nivel internațional pentru designul lor excepțional și performanțele lor de neegalat. Colecțiile Vondom au câștigat numeroase premii prestigioase, inclusiv Red Dot Design Award, Good Design Award și IF Design Award, confirmând poziția brandului ca lider în domeniu.

Oportunități creative pentru designeri

Vondom este cunoscut pentru abordarea sa inovatoare și deschiderea față de colaborările cu designerii din întreaga lume. Brandul nu se limitează doar la crearea propriilor colecții, ci își deschide porțile și le oferă designerilor o platformă pentru a-și exprima viziunea creativă într-un mediu nou și stimulant.

Libertate creativă fără limite: Ceea ce distinge Vondom în relația sa cu designerii este gradul său de libertate creativă. Brandul îi încurajează pe designeri să exploreze noi concepte și idei, fără constrângeri sau limite predefinite. Această abordare deschisă și flexibilă permite designerilor să își pună amprenta unică asupra fiecărei piese create pentru Vondom.

Colaborări excepționale: Colaborările Vondom cu designerii de top din întreaga lume au dus la crearea unor colecții excepționale, care se remarcă prin originalitate și inovație. Fiecare colaborare aduce în prim-plan perspective și stiluri diferite, rezultând în piese de mobilier și accesorii care reflectă diversitatea și creativitatea industriei designului contemporan.

O platformă pentru inovație: Pentru designeri, munca cu Vondom este mai mult decât o simplă colaborare comercială, este o oportunitate de a-și transforma viziunile în realitate. Brandul oferă designerilor acces la tehnologii de ultimă generație și materiale de înaltă calitate, permițându-le să creeze piese inovatoare și de impact, care să redefinească standardele în domeniul mobilierului de exterior.

Rezultate remarcabile: Colaborările dintre Vondom și designeri au produs rezultate remarcabile, care au atras atenția și aprecierea în întreaga industrie. Colecțiile create în cadrul acestor colaborări sunt adesea premiate și recunoscute pentru originalitatea lor și pentru contribuția lor la evoluția designului de mobilier.

De unde poți achiziționa mobilier Vondom

În România, compania de amenajări HoReCa Trend Furniture este representant Vondom. Astfel, dacă doriți să integrați mobilier creat de Vondom în amenajările pe care le realizați, ne puteți contacta direct și vă vom oferi și consultanța necesară în alegerea produselor.

Trend Furniture este un furnizor de soluții de amenajări interioare, specializat în amenajări HoReCa care are în centrul său o zonă de producție mobilier de circa 600 metri pătrați, situată în comuna Gilău din județul Cluj. Este o companie 100% românească, prezentă pe piață încă din 2003, cu o echipă de circa 50 de angajați, formată din consultanți specializați, designeri, proiectanți și ingineri de producție, echipă care creează concepte personalizate ce generează o experiență unică pentru clientul final-consumatorul. Datorită plajei ample de specialiști, Trend Furniture este un furnizor complet, care oferă consiliere personalizată, producție custom in-house, o varietate mare de produse precum și servicii de design, proiectare, montaj și mentenanță.

Trend Furniture oferă soluții de la A la Z clienților săi, având o abordare 360 grade a proiectelor. Echipa Trend Furniture are experiență internațională. În fiecare an, circa o treime dintre proiectele realizate sunt în străinătate, în țări precum Olanda, Belgia și Luxemburg.

Printre clienții din portofoliul său local se numără companii precum Bergenbier, Teleferic Grand Hotel, Ana Pan, Rompetrol, Ramada, Hotel Alpin Poiana Brașov, Hotel Internațional Iași sau Marty Restaurants.

(Visited 23 times, 1 visits today)