Joenfa este o companie spaniolă fondată în 1991, cu sediul în orașul valencian La Font de la Figuera. Cu designuri proaspete, moderne și naturale, Joenfa și-a câștigat un loc de frunte în industria mobilierului, oferind piese care combină estetica exclusivă și atemporală cu inspirația naturală și stilul boho chic.

Istoricul și filosofia Joenfa

Înființată acum mai bine de două decenii în Spania, Joenfa își are rădăcinile într-o pasiune pentru designul inovator și calitatea impecabilă. De la începuturi modeste, compania și-a extins rapid operațiunile și a devenit un nume de încredere în domeniul mobilierului de interior și de exterior.

Filosofia Joenfa se bazează pe trei principii de bază: inovație, calitate și design. Compania și-a asumat să creeze piese de mobilier care să îmbine utilitatea practică cu estetica sofisticată, aducând în același timp un aer de eleganță și stil în orice spațiu.

Produse handmade și 100% naturale

Produsele Joenfa sunt realizate manual și sunt 100% naturale, respectând mediul înconjurător. De asemenea, atenția la detalii și funcționalitatea lor sunt foarte apreciate de utilizatori.

Oferta Joenfa cuprinde o varietate largă de mobilier care își datorează farmecul incontestabil unei estetici exclusive și atemporale, de inspirație naturală combinată cu stilul boho chic, în care utilizarea lemnului și a fibrelor naturale sunt accentuate. Lemnuri fine precum teak, mahon sau mindi, împreună cu fibre precum bambusul sau ratanul, care transmit naturalitate, oferind în același timp căldură oricărui spațiu.

Fie că vrei să integrezi în amenajările tale canapele cu un aspect natural, mese din lemn masiv, renumite pentru durabilitate și rezistența la uzură, scaune sau fotolii din materiale naturale, care oferă spațiului un aspect cald, primitor.

De unde poți achiziționa mobilier Joenfa

Piesele de mobilier realizate de Joenfa pot fi achiziționate pe piața românească prin intermediul companiei de amenajări HoReCa Trend Furniture.

Trend Furniture este un furnizor de soluții de amenajări interioare, specializat în amenajări HoReCa care are în centrul său o zonă de producție mobilier de circa 600 metri pătrați, situată în comuna Gilău din județul Cluj. Este o companie 100% românească, prezentă pe piață încă din 2003, cu o echipă de circa 50 de angajați, formată din consultanți specializați, designeri, proiectanți și ingineri de producție, echipă care creează concepte personalizate ce generează o experiență unică pentru clientul final-consumatorul. Datorită plajei ample de specialiști, Trend Furniture este un furnizor complet, care oferă consiliere personalizată, producție custom in-house, o varietate mare de produse precum și servicii de design, proiectare, montaj și mentenanță.

Trend Furniture oferă soluții de la A la Z clienților săi, având o abordare 360 grade a proiectelor. Echipa Trend Furniture are experiență internațională. În fiecare an, circa o treime dintre proiectele realizate sunt în străinătate, în țări precum Olanda, Belgia și Luxemburg.

Printre clienții din portofoliul său local se numără companii precum Bergenbier, Ursus Breweries, Teleferic Grand Hotel, Ana Pan, Rompetrol, Ramada, Hotel Alpin Poiana Brașov, Hotel Internațional Iași sau Marty Restaurants.

(Visited 214 times, 1 visits today)