Lyxo Design face parte din grupul Veca, o companie italiană fondată în 1988 și specializată în plastic injectat și rotomodelat. Brandul Lyxo a fost înființat în 2018 și este dedicat pieței HoReCa pentru mobilierul de exterior și interior, atât luminos, cât și neluminos.

Lyxo se dedică creării de produse inovatoare și elegante, care pot decora atât interiorul, cât și exteriorul diferitelor tipuri de locații. Astfel, într-o lume în care aspectul estetic este esențial, Lyxo Design este sinonim cu eleganța și rafinamentul în amenajarea spațiilor.

Istoria Lyxo Design

Fondată în 1988 pornind de la o pasiune irezistibilă pentru frumos, compania Lyxo Design transformă fiecare centimetru de spațiu într-o oază de estetică și funcționalitate. Lyxo Design nu oferă doar mobilier, ci și povestea unui angajament profund față de calitate și inovație. De-a lungul anilor, brand-ul a devenit un punct de referință în domeniul designului de mobilier, îmbinând tradiția italiană cu tehnologiile de ultimă generație.

Alături de Lyxo se află unii dintre cei mai talentați designeri din Italia:

  • Simone Micheli

Cu o carieră vastă și recunoscută în întreaga lume, Simone Micheli aduce un amestec unic de eleganță și inovație mobilierului Lyxo Design. Colaborarea cu Simone se traduce prin linii curate, forme senzuale și cu o atenție deosebită la detalii.

  • Luigi Siard

Cunoscut pentru măiestria sa în lucrul cu plasticul, Luigi Siard este mâna și mintea din spatele unora dintre cele mai iconice piese de mobilier din colecția Lyxo Design. Creativitatea sa neconvențională și atenția la detalii conferă un plus de originalitate fiecărui proiect.

  • Matteo Leorato

Inspirat de influențe globale, Matteo Leorato aduce un aer proaspăt și contemporan în designul de mobilier al produselor Lyxo. Proporțiile echilibrate și atenția la funcționalitate sunt caracteristici cheie ale creațiilor sale.

Tehnologia și inovația din spatele Lyxo Design

Lyxo Design nu se rezumă doar la estetică, ci și la tehnologie de vârf. Cu un focus puternic pe sustenabilitate și eficiență, Lyxo Design utilizează tehnici avansate de producție pentru a crea mobilier durabil și de înaltă calitate. De la tehnologia de stampare rotativă, până la utilizarea exclusivă a materialelor reciclabile și atoxice, fiecare detaliu este atent planificat pentru a garanta o experiență unică și responsabilă pentru clienți.

Filozofia Lyxo Design: estetică și durabilitate

Lyxo Design nu se rezumă doar la crearea de mobilier, ci și la promovarea unei vieți mai frumoase și durabile. Fiecare piesă de mobilier este concepută pentru a rezista testului timpului, fără a face compromisuri asupra esteticii sau funcționalității. Cu o abordare responsabilă față de mediu și angajamentul de a utiliza numai energie regenerabilă, Lyxo Design își propune să devină un model în domeniul durabilității și inovației în industria mobilierului.

Lyxo Design nu oferă doar mobilier, ci și o experiență unică în amenajarea spațiilor. Prin îmbinarea esteticii cu durabilitatea și inovația, Lyxo Design redefinește conceptul de frumusețe în mobilierul contemporan italian.

Tipuri de produse realizate de Lyxo

În ceea ce privește tipurile de produse pe care le realizează, acestea sunt diverse:

  • Mobilier HoReCa: Scaune, mese, fotolii și alte piese de mobilier pentru restaurante, cafenele și baruri.
  • Mobilier luminos: Scaune, mese, jardiniere și alte obiecte de decor cu iluminare integrată, perfecte pentru a crea o atmosferă specială.
  • Accesorii iluminate: Lampi, felinare și alte obiecte decorative cu iluminare LED, ideale pentru a crea un ambient relaxant și elegant.
  • Ghivece și jardiniere: O varietate de ghivece și jardiniere din plastic reciclat, perfecte pentru a vă pune în valoare florile și plantele

De unde poți achiziționa mobilier Lyxo

În România, compania de amenajări HoReCa Trend Furniture este unicul reprezentant al Lyxo Design. Astfel, dacă doriți să integrați mobilier creat de Lyxo Design în amenajările pe care le realizați, ne puteți contacta direct și vă vom oferi și consultanța necesară în alegerea produselor.

Trend Furniture este un furnizor de soluții de amenajări interioare, specializat în amenajări HoReCa care are în centrul său o zonă de producție mobilier de circa 600 metri pătrați, situată în comuna Gilău din județul Cluj. Este o companie 100% românească, prezentă pe piață încă din 2003, cu o echipă de circa 50 de angajați, formată din consultanți specializați, designeri, proiectanți și ingineri de producție, echipă care creează concepte personalizate ce generează o experiență unică pentru clientul final-consumatorul. Datorită plajei ample de specialiști, Trend Furniture este un furnizor complet, care oferă consiliere personalizată, producție custom in-house, o varietate mare de produse precum și servicii de design, proiectare, montaj și mentenanță.

Trend Furniture oferă soluții de la A la Z clienților săi, având o abordare 360 grade a proiectelor. Echipa Trend Furniture are experiență internațională. În fiecare an, circa o treime dintre proiectele realizate sunt în străinătate, în țări precum Olanda, Belgia și Luxemburg.

Printre clienții din portofoliul său local se numără companii precum Bergenbier, Teleferic Grand Hotel, Ana Pan, Rompetrol, Ramada, Hotel Alpin Poiana Brașov, Hotel Internațional Iași sau Marty Restaurants.

(Visited 313 times, 1 visits today)