modalitate de impartire a terasei

Când vine vremea bună, este plăcut să redescoperiti spatiile exterioare care  in lunile de iarna au ramas neutilizate.

Colectia de mobilier de exterior Trend Furniture abordeaza in acest an un mobilier de terasa mai usor de integrat in spatiul urban, mai aerat,  dar cu atentie la fiecare detaliu, si fara niciun rabat la calitate, la confort si ergonomie.

Trend Furniture recomanda folosirea  peretilor despartitori Komodo la organizerea spatiilor deschise prin divizare cu stil, eleganta si functionalitate a diferitelor zone ale terasei.

De asemenea, este important sa se reconstruiasca spatiile protejate și rezervate, departe de ochii indiscreti si curiosi, pentru a le proteja intimitatea clientilor. Dacă avem o terasă mare,  peretele Komodo devine util pentru remodelarea  spatiul împartindu-l în zone mai mici.

pereti pentru despartit terasa

Komodo Wall este un produs inteligent datorita  modulelor sale  care pot fi asamblate si dezasamblate cu usurinta, maxim 3 module, plus în interiorul structurii pot fi plasate plante si flori.

Komodo este fabricat din  polipropilena, fibra de sticla complet reciclabile, tratate anti-UV si vopsit, finisaj mat.

Colectia Comodo este formata din: canapea modulara, masa si perete despartitor.

Laitmotivul liniei de produse Komodo sunt modelele care reamintesc de ramurile unui copac, disponibile în alb, antracit  si gri.  Imbinarea  dintre design și culorile neutre garantează că Colectia  Komodo se integrează perfect cu orice mediu.

2