Suntem intr-o cautare continua de idei noi, piese de mobilier ingenioase si decoruri pline de vibratii si creativitate, care sa va dea emotii si sa va faca sa le doriti pentru proiectele voastre! Iar acest lucru ne place si ne place mult!

Justificam toata aceasta munca deoarece rolul nostru este sa va inspiram si sa va aducem cele mai potrivite solutii. De aceasta data, ne-am propus sa va aducem in prim-plan o piesa de mobilier moderna: scaunul de bar Natural Zebra Pop. Ba mai mult, gasim in imaginile ce urmeaza un mod absolut creativ de a aduce stilul modern de amenajare intr-o zona si un spatiu vechi, al unui oras plin de istorie si cultura.

Designul modern patrunde in centrul vechi al orasului Košice!

Cu o imagine luminoasa, deschisa, plina de culoare si caracter, in centrul istoric al orasului Košice, Slovacia, intr-o cladire veche, gasim resuarantul Le Jour Caffe. Este de-a dreptul un exemplu frumos de restaurare si amenajare, iar meritele le are Peter Biros, designer la studioului BPd design&art. Locatia, are un caracter foarte bine definit, o atmosfera indrazneata si mai ales, non-traditionala, exact asa cum trendul din ultima perioada dicteaza.

Bar si mobilier cafenea moderne

Restaurantul este separat in doua zone diferite: o parte, conceputa ca o cafenea, unde clientii pot foarte usor si rapid servii o cafea si o zona mai retrasa, privata, unde te poti bucura de o pauza mai lunga de masa.

Tot acest ambient modern, open-space este realizat doar cu ajutorul pieselor de mobilier, fara pereti despartitori, fara separatoare!

Scaun-de-bar-modern-Natural-Zebra-Pop

In zona de bar-cafenea, scaunele moderne de bar Natural Zebra Pop – fabricate in Italia de catre SCAB Design, pentru care stiti prea bine ca suntem unici distribuitori in Romania, a caror tapiterie de un verde-jad completeaza armonios lemnul de culoare naturala folosit pentru a crea barul, permit o comunicare directa cu barul. In opozitie, zona din spate, ofera mai multe locuri de sedere si o perspectiva mai ampla asupra cafenelei.

Scaune de bar Natural zebra pop

Ca o mentiune suplimentara, dominanta intentionata a metalului din aceasta amenajare este totodata amortizata de lemnul natur al pieselor de mobilier, de tapiteriile de natura textila si podeaua din piatra ce imita podelele de lemn. Impreuna, acestea dau suflet spatiului si aduc vibratia anilor ‘70 – ’80. Ba mai mult, avem dovada ca stilul modern poate patrunde foarte usor si intr-un mod prefect armonios intr-o amenajare a unui restaurant-cafenea din centrul vechi al unui oras, unde structura cladirilor de multe ori dicteaza conceptul ce trebuie realizat.

mobilier-cafenea-modern-si-scaune-de-bar-NaturalZebraPop

Iata deci cum solutiile de amenajare pot fi multiple iar stilul pe care-l alegi pentru restaurantul, cafeneaua, hotelul ori alta locatie HoReCa, poate devein unul personal, propriu, ajustat pe masura nevoilor tale si a arhitecturii cladirii.

Tu ce spui de acest spatiu indraznet?

0