Vincent Sheppard este un nume sinonim cu eleganța și confortul în lumea mobilierului, reprezentând o marcă prestigioasă care și-a câștigat reputația prin designul său iconic și prin utilizarea măiestriei în fabricarea pieselor din răchită.

Tocmai de aceea, am decis să te invităm într-o incursiune în istoria și caracteristicile distinctive ale acestui producător de mobilier deosebit.

Cum a apărut acest brand de mobilier

Compania Vincent Sheppard a fost fondată în anii 1990, avându-i pe Vincent Cantaert și Emma Somers în fruntea sa. Cuplul de designeri belgieni a decis să revigoreze frumusețea și versatilitatea răchitei, material tradițional utilizat în producția de mobilier.

Unul dintre aspectele definitorii ale mobilierului Vincent Sheppard este utilizarea răchitei, un material natural obținut din tulpinile de ratan. Acesta este un tip de trestie care este flexibil, dar și durabil, permițând realizarea unor forme creative și ergonomice.

Design elegant, semnătura Vincent Sheppard

Vincent Sheppard se remarcă prin designul său elegant și atemporal. Piesele lor de mobilier conferă un amestec subtil de modernitate și tradiție, fiind potrivite pentru orice ambient, de la terase și grădini până la interiorul casei.

Un aspect esențial pentru Vincent Sheppard este confortul oferit de piesele lor. Fie că este vorba de scaune, fotolii sau mese, mobilierul este proiectat pentru a asigura o experiență ergonomică plăcută. În plus, compania oferă o paletă bogată de culori și variante stilistice, permițând clienților să-și personalizeze spațiul în funcție de preferințe. De la nuanțe naturale și clasice până la culori vibrante, oferta lor este diversă și captivantă.

Potrivite spațiilor interioare sau de exterior

Piesele Vincent Sheppard sunt concepute pentru a aduce un plus de eleganță atât spațiilor interioare, cât și celor exterioare. Mobila realizată de acest producător rezistă la condiții variate de mediu, consolidându-și statutul de alegere versatilă și durabilă.

Un alt element diferențiator pentru acest brand este faptul căacordă o atenție deosebită aspectelor legate de sustenabilitate. Compania utilizează materiale responsabile din punct de vedere ecologic și adoptă practici de producție orientate către protejarea mediului înconjurător.

O poveste despre inovație continuă și evoluție

De-a lungul anilor, Vincent Sheppard și-a menținut angajamentul față de inovație și calitate. Compania continuă să evolueze, adăugând mereu noi elemente la colecțiile lor și adaptându-se la schimbările din industrie și preferințele clienților.

Vincent Sheppard rămâne un reper în lumea mobilierului de răchită, oferind nu doar obiecte utile, ci opere de artă funcționale care transformă spațiile în adevărate oaze de confort și stil.

Vincent Sheppard în portofoliul Trend Furniture

Piesele de mobilier realizate de Vincent Sheppard pot fi achiziționate în România prin intermediul Trend Furniture. Un astfel de brand atât de emblematic nu putea lipsi din oferta companiei locale de amenajări HoReCa.

Trend Furniture este un furnizor de soluții de amenajări interioare, specializat în amenajări HoReCa care are în centrul său o zonă de producție mobilier de circa 600 metri pătrați, situată în comuna Gilău din județul Cluj. Este o companie 100% românească, prezentă pe piață încă din 2003, cu o echipă de circa 50 de angajați, formată din consultanți specializați, designeri, proiectanți și ingineri de producție, echipă care creează concepte personalizate ce generează o experiență unică pentru clientul final-consumatorul. Datorită plajei ample de specialiști, Trend Furniture este un furnizor complet, care oferă consiliere personalizată, producție custom in-house, o varietate mare de produse precum și servicii de design, proiectare, montaj și mentenanță.

Trend Furniture oferă soluții de la A la Z clienților săi, având o abordare 360 grade a proiectelor. Echipa Trend Furniture are experiență internațională. În fiecare an, circa o treime dintre proiectele realizate sunt în străinătate, în țări precum Olanda, Belgia și Luxemburg.

Printre clienții din portofoliul său local se numără companii precum Bergenbier, Ursus Breweries, Teleferic Grand Hotel, Ana Pan, Rompetrol, Ramada, Hotel Alpin Poiana Brașov, Hotel Internațional Iași sau Marty Restaurants.

(Visited 213 times, 1 visits today)