Noi, cei de la TREND FURNITURE, credem ca BIFE-SIM este pentru Romania, evenimentul ce marcheaza trendurile, preferintele si recomandarile in materie de amenajari interioare pentru urmatorul an, oricare ar fi destinatia mobilierului. Spunem acest lucru doarece aici gasim nu doar mobilier pentru zona rezidentiala ci si pentru Industria Ospitalitatii (HoReCa). Iar ca lider exclusiv pentru acest segment, este de datoria noastra sa fim prezenti la eveniment.

TREND FURNITURE la BIFE si in 2016

Stim cat de importanta este alegerea mobilierul pentru un spatiu unde traficul este intens si publicul tot mai pretentios, tocmai din acest motiv, aici, la BIFE, avem oportunitatea de a adunce in atentia clientilor dar si arhitectilor si designerilor concepte nu doar excentrice si de calitate ci si functionale. Din aceasta perspectiva, echipa de ingineri si proiectanti ai companiei TREND FURNITURE este parte integranta in procesul de creatie si design al mobilierului realizat in fabrica noastra din Cluj dar si in selectiea pieselor furnizate de partenerii nostri din Europa. Astfel, produsele expuse de TREND FURNITURE in acest an la BIFE aduc in atentia vizitatorilor eficientizarea spatiului unui restaurant, a unei cafenele sau de ce nu, receptia unui hotel, pastrand in acelasi timp efectul vizual de impact al amenajarilor.

Totodata, o noutate ce dorim sa o promovam in cadrul expozitiei este si faptul ce TREND FURNITURE este acum si fabricant certificate DuPont™. Speram ca ideile si conceptele noastre de a utiliza Corian®-ul (material compozit foarte versatil si  terrmoformabil) in amenajarile HoReCa sa fie imbratisata de tot mai multi partenerii si viitori clienti. La BIFE le vom spune si arata mai multe despre posibilitatile de a realiza si personaliza piese de mobilier inedite cu ajutorul acestui material.

Iata deci, ca o intalnire intre noi si designerii, arhitectii romani si reprezentantii industriei Horeca, este cat se poate de benefica. Vom avea ocazia sa aflam nevoile lor actuale dar si sa ii asiguram inca o data ca TREND FURNITURE este aici pentru a-i sustine si ajuta sa-si realizeze planurile la nu alt nivel. Prin serviciile si solutiile complete ce le oferim, vom reusi, impreuma, sa lansam proiecte stralucitoare si memorabile

Va asteptam la BIFE-SIM 2016. Ne gasiti la standul nr. 05, pavilioanele C4 – C5, Centrul Expozitional Romexpo.

0