Trend Furniture este prezenta anul acesta la expozitia internationala GastroPan, cea mai importanta expozitie din Romania dedicata segmentului de panificatie, cofetarie si HORECA. Aceasta participare este un pas firesc in directia de dezvoltare a companiei, care are deja la activ cateva proiecte importante de amenajare atat pe segmentul de brutarii cat si de patiserii.

Ana Pan, cel mai recunoscut lant de cofetarie, patiserie si panificatie din Bucuresti a dezvoltat impreuna cu echipa Trend Furniture noul concept Ana Baking Co., unde atmosfera newyorkeza prinde viata prin design-ul shop-ului, un mix creativ si inedit intre industrial si rustic traditional. Obiectivul principal a fost de a crea o atmosfera relaxata si calda, de a genera un spatiu care sa conduca instinctiv clientii spre a se servi singuri de la coffe & food bar. Rezultatul este un design rustic-industrial, cu accente de lemn, metal si ceramica ce imita caramida, o cafenea-concept in care oamenii se simt liberi sa fie creativi si inspirati.

Un alt proiect de suflet al echipei Trend Furniture este amenajarea cofetariilor Pralina din Cluj-Napoca, unde prin imbinarea armonioasa a diverselor elemente de decor in culorea turcoaz cu nuanta de bej-aurie a lambriurilor din frasin s-a obtinut o atmosfera calda si actuala. Pentru a contura un design modern cat mai cald si primitor au fost utilizate atat piese de mobilier rezistente, cat si diferite componente ornamentale care aduc un plus de unicitate locatiilor.


Cea de-a zecea ediție a expoziției GastroPan va avea loc la Târgu Mureș, în perioada 19-22 aprilie 2018, reunind cei mai importanți furnizori de tehnologii și soluții pentru panificație, cofetărie și HoReCa. 

A devenit deja o tradiție ca noutățile din sectoarele de panificație, cofetărie și HoReCa să fie lansate în cadrul expoziției GastroPan, eveniment ce marchează lansarea noilor tendințe și a inovațiilor în tehnologie, reunind sub același acoperiș cei mai importanți producători și distribuitori de echipamente, ingrediente și materii prime, accesorii, ambalaje, tehnologii și soluții IT.

Peste 21.000 de specialiști vizitează anual expoziția GastroPan, venind nu doar din România, ci și din Europa, dar și alte continente precum Asia sau America de Nord pentru a lua contact cu piața românească și soluțiile prezente aici.

(Visited 48 times, 1 visits today)