Trendul de a achizitiona mobilier pentru terase din aluminiu (cu sau fara impletituri din ratan sintetic), realizat insa in mod aparte pentru industria Horeca, a cunoscut o crestere constanta. Si deoarece toti mai multi dintre clientii care ne-au trecut pragul au avut o serie de intrebari si incertitudini privind acest tip de mobilier, mai jos, am pregatit o lista cu cele mai frecvente si specifice intrebari.

Intrebari si raspunsuri despre mobilierul de terasa pentru spatiile HoReCa

1. Rugineste mobilierul pentru terase din Aluminiu?
Nu. Mobilierul de exterior cu cadrul din Aluminiu, este invulnerabil la rugina. Atunci cand aluminiul este expus la aer, se creaza la suprafata un strat protector de oxid impotriva apei. Acesta este motivul pentru care mobilierul din Aluminiu pentru terase este rezistent la intemperii: ploaie, lapovita sau ninsoare si va permite o utilizare indelungata, pe toata durata anului.
Totodata, alaturi de proprietatile fizice ale Aluminiului, pulberea cu care sunt acoperite (vopsite) scaunele si mesele de exterior creste rezistenta mobilierului.

2. Mobilierul din Aluminiu expus la soare devine fierbinte?
Daca scaunele de terasa sau mesele sunt lasate in razele directe ale soarelui, acestea da, se incalzesc insa, avantajul materialului este ca acest tip de mobilier se raceste aproape instant daca este adus in umbra. In plus, de cele mai multe ori, sezutul si spatarul sunt protejate de impletitura de ratan ce imbraca scaunele.
In mod cert, mobilierul pentru terasele restaurentelor, cafenelelor sau hotelurilor realizat din Aluminiu va fi mai confortabil din punct de vedere termic decat cel din fier forjat sau otel.

Mobilier-pentru-spatii-HoReCa-din-aluminiu

3. Ce este mobilierul de exterior din Aluminiu turnat?
Mobilierul din Aluminiu turnat se realizeaza prin turnarea materialului topit in matrite gata pregatite. De regula, astfel se creaza mai multe componente ale cadului si apoi sudate impreuna pentru a da forma scaunului, mesei sau altei piese de mobilier pentru terase.

4. Cat timp rezista mobilierul de terasa din Aluminiu?
Mobilierul de terasa din Aluminiu pentru HoReCa, industria ospitalitatii, este proiectat sa dainuie mai multi ani si sa reziste la utilizari repetate in medii cu trafic intens. Majoritatea mobilierului nostru de exterior are o durata de utilizare intre 3 si 5 ani in spatii comerciale. Iar daca acesta este ingrijit corespunzator, isi poate prelungi perioada de utilizare cu inca unul sau doua sezoane.

Mobilier-rezistent-pentru-terase-Horeca,-din-aluminiu

5. Poate fi mobilierul de exterior reciclat?
Da, se poate. Mobilierul pentru exterior din Aluminiu si/sau alte materiale adiacente, este eco-friendly, deci poae fi reciclat la sfarsitul duratei sale de viata. Acest lucru este confirmat si de catre EEA (European Environment Agency).
Si deoarece TREND FURNITURE doreste sa fie un agent responsabil fata de comunitate si natura, are in portofoliul sau o gama variata de mobilier pentru terase realizat din materiale reciclate/reciclabile.

6. Este mobilierul pentru terase scump?
Mobilierul HoReCa pentru terase si spatii in aer liber este o solutie eficienta privind costurile. Avand in vedere ca durata de utilizare este suficient de indelungata, am putea spune ca acest cost este chiar economic. Priviti costul mobilierul ca pe o investitie in avans pentru urmatorii ani si veti constata o economie a cheltuielilor.

Mobilier-de-lux-pentru-terase-horeca

7. Cum se curata mobilierul de exterior?
Pentru a mentine furmusetea mobilierului de terasa, spalati-l in mod regulat cu apa calduta amestecata cu o cantitate mica de sapun delicat, iar apoi stergeti cu un prosop moale. Incercati sa evitati curatatoriile chimice de tip comercial deoarece acestea pot deteriora mobilierul.

8. De unde pot cumpara mobilier HoReCa pentru terase de calitate?
TREND FURNITURE este partenerul ideal de la care puteti achizitiona mobilier de exterior pentru un restaurant, o cafenea, un hotel sau o piscina. Aveam cea mai larga si variata colectie de scaune din aluminiu cu impletitura de ratan sintetic, mese cu blaturi din compozit, sezlonguri, canapele si alte piese decorative. In plus, preturile sunt cu adevarat competitive si raportate la calitatea produselor ce le vindem.
Da, este intradevar usor sa cautati pe Internet furnizori sau vanzatori de mobilier de exterior. Cu toate acestea, nu tot mobilierul din Aluminiu, pentru exterior, este realizat la aceeasi valoare, in acelasi fel si de regula primim ceea ce platim.
La TREND FURNITURE veti gasi constant doar mobilier de buna calitate, dedicat amenajarilor de tip HoReCa, unde traficul este intens iar gradul de uzura ridicat.
Garantam pentru produsele pe care le promovam iar obiectivul nostru in toate actiunile de vanzare este sa oferim mobilier ce va aduce valoare de durata pentru investitia facuta.

scaune-si-mese-de-terasa-pentru-Horeca-de-calitate

9. Si totusi, cu ce este mobilierul de terasa de tip Horeca (comercial) diferit de cel de tip retail?
– producatorii de mobilier comercial (profesional sau HoReCa) iau in considerare gradul inalt de uzura a mobilierului motiv pentru care sunt luate considerare si pastrate standarde stricte de productie.
– Spre deosebire de retail, mobilierul HoReCa, este conceput sa sustina o greutate de pana la 120Kg. De multe ori aceasta limita este depasita dar mobilierul de tip comercial suporta si o greutate mai mare.
– in gama noastra de produse, exista o serie de scaune de terasa ce au un grad ridicat de rezistenta la incendiu, iar acest aspect este foarte important cand normele de siguranta si prevenire a incendiilor prevad sau recomanda o amenajare cu astfel de piese de mobilier
– mobilierul destinat spatiilor HoReCa este realizat garantat de catre un personal calificat, cu experienta, iar piesele, fie ca vorbim de scaune de terasa, fotolii, sau sezlonguri sunt livrate complet ansamblate. Exceptie de la aceasta regula importanta o fac mesele de terasa, ce sunt de obicei construite din doua piese: picioare de mese si blaturi. In schimb, mobilierul achizitionat de la retaileri este livrat dezansamblat, ceea ce aduce o problema de integritate si rezistenta a structurii.

mobilier-de-terasa-profesional
– calitatea mobilierul de terasa HoReCa vine cu garantia ca acesta va avea o durata de viata lunga chiar daca este supus unui trafic intens, aspect ce nu poate fi acoperit de catre mobilierul oferit de retaileri.
– si un ultim aspect, gama de mobilier de terasa Horeca pe care TREND FURNITURE o promoveaza este extraordinar de variata, menita sa acopere cat mai multe stiluri de amenajare si sa ofere confortul pe acre clientii vostri doresc sa-l gaseasca atunci cand aleg terasa voastra. Pe langa mobilierul de calitate, gama include si accesorii, cum ar fi incalzitoarele de terasa.

Am uitat oare ceva?
Exista si alte aspecte ce a-ti fi dorit sa fie mentionate? Spuneti-ne parerea voastra in sectiunea de comentarii de mai jos.

0