Pare prea frumos ca să fie adevărat, nu? 😊 Nu sunt multe lucrurile pe care le poți obține cu mai puțini bani și într-un timp mai scurt. Însă știm cât de important e sezonul de terasă în industria HORECA, iar din experiența noastră, dacă nu ai deschis terasa până acum, înseamnă că deja ești îngrijorat că pierzi clienți zilnic.

Worry no more. Anul acesta ne-am dat peste cap și am adus în stoc mese și scaune de terasă, astfel încât să ți le livrăm rapid. Mai mult, poți alege seturi de terasa gata făcute, în 2 culori, astfel încât să nu mai pierzi timp alegând și combinând modele. Iar ca să îți reducem costurile, ai discount-uri cu până la 35% din prețul standard.

Te-am convins? 😊

Dacă nu ești hotărât încă, citește mai jos câteva motive pentru care seturile Sunny și Wave sunt alegerea perfecta pentru sezonul de terasă.

De ce să alegi setul Sunny sau Wave?

Sunt rezistente

  • Scaunele sunt fabricate din schelet de aluminiu si textilina. Aluminiul este unul dintre cele mai bune materiale folosite pentru mobilierul metalic de exterior datorită rezistenței și greutății scăzute. Vezi aici mai multe detalii despre mobilierul de terasă din aluminiu și cum poți să-l menții în stare foarte bună. Textilina e un material plasticat, cu aspect de țesătură și flexibil. Se curăță ușor și nu se rupe decât la șocuri foarte mari.
  • Mesele au blat Werzalit, renumite pentru rezistență la raze UV și intemperii. Deși par plane, colțurile au o ușoară coborâre, astfel încât apa să se scurgă în cazul unei ploi. Sunt rezistente la zgârieturi și sunt foarte solide. Picioarele sunt fabricate din fontă, un material puternic, care nu ruginește și care asigură stabilitatea mesei.

Ocupă puțin spațiu

  • Scaunele cu brațe, ocupă, de regulă, mult spațiu. Însă dimensiunile unui scaun Marino îl fac potrivit și pentru terase mici: lățime 58 cm, adâncime 45 cm, înălțime 82 cm.
  • Un set Wave sau Sunny ocupă 180 x 180 cm. Un set cu scaune obișnuite cu brațe ocupă, în mod normal, minim 200 x 200 cm. Pentru o terasă stradală, spre exemplu, astfel de detalii contează enorm. Mai multe seturi, mai mulți clienți.

Sunt aprobate de autoritățile locale

Orice terasă situată în centrul unui oraș și nu numai, trebuie să respecte prevederile locale. De cele mai multe ori, aceste cerințe se referă la materialul din care este fabricat mobilierul și culoarea setului. Atât Sunny, cât și Wave au fost și sunt în continuare folosite cu succes în multe orașe din România și din străinătate, în centrul vechi al orașului sau în terase mai private.

Conferă o atmosferă de terasă confortabilă

Culoarea scaunelor și a blatului dă un aspect de material natural. Setul Wave are în componență blat Pine, care imită textura și culoarea lemnului de pin. Setul Sunny are blat Catalan deschis la culoare, perfect pentru terase neacoperite și care imită culoarea pietrei.

Așa cum probabil ai observat, clienții perferă acele terase care au un design organic. Poți avea aceeași atmosferă și folosind astfel de materiale care imită texturi și nuanțe naturale, dar fără să ai aceleași bătăi de cap pe care le-ai avea în cazul mobilierului de lemn, spre exemplu. Dacă vii în completarea mobilierului cu jardiniere și separatoare din lemn, confortul și starea de relaxare sunt consierabil sporite.

In ce locații HORECA se potrivesc aceste două seturi de mobilier pentru terasă?

  • Cafenele
  • Bistro-uri
  • Restaurante

În general, terasele stradale sunt cele mai bune destinații pentru aceste două seturi, datorită multiplelor beneficii pe care le-am enumerat mai sus. Însă terasele de tip grădină de vară sunt și ele un cadru potrivit pentru acest tip de mobilier.

Ce câștigi dacă achiziționezi aceste seturi acum?

Economisești mulți bani

Prețul standard, de listă, al acestor două seturi este de 467 euro + tva / buc. În campania care se derulează acum, prețul de pornire este 394 euro și poate să ajungă până la 307 euro, în funcție de cantitatea pe care o dorești.

Cu alte cuvinte, poți câștiga de la 73 euro până la 160 euro pe set, dacă alegi să le comanzi acum. Iată cât economisești, spre exemplu, dacă dorești 10 seturi (40 locuri):

  • 10 seturi pret standard – 4670 euro
  • 10 seturi pret promo – 3363 euro

Economisești 1307 euro, cu care poți face alte investiții pentru localul tău. Sau îi poți folosi vara asta, în concediu. 😊

Nu pierzi timp și clienți

Termenul mediu de livrare pentru seturile de mobilier pentru terasă este de aproximativ 4 săptămâni. Pe acestea, însă, le primești in aproximativ 2 zile. Știm cât de important este să ai terasa funcțională în fiecare zi și câți bani poți pierde dacă terasa ta nu atrage clienți. În sezonul cald, terasa unui local este cea mai importantă sursă de venit.

0