restaurantul MaldiveEsti pregatit de vacanta?  Daca ai in plan sa vizitezi Maldive, nu trebuie sa ratezi primul restaurant de sub ape. Restaurant Subsix, situat la stațiune PER Aquum Niyama în Maldive, acesta a fost transformat din club de noapte in restaurant de lux.  Locatia  se pozitioneaza la sase metri sub nivelul apei  si la 500 de metrii in larg, oferă vederi de neegalat  la bancurile de pesti si la mai mult de 90 de specii de recif de corali.
Renovarea  a fost inspirat de viața marină care-l înconjoară, iar tema aleasa este  “Little Mermaid” (Mica sirena). Pentru a fii transpus in poveste elementele de mobilier au fost special create  pentru acesta locatie, scaunele au un design aparte cu accente inspirate din anemone marine,  barul este in formă de coajă, luminile strălucitoare alaturi de candelabre coral-si  iluminat ambiental albastru intregesc atmosfera.

Deși a fost anterior deschis doar pentru masa de prânz, după o renovare recentă supravegheat de Poole Associates, restaurantul de fructe de mare este acum disponibil pentru nunti, a găzduit excursii biologie marină, degustări de vinuri și evenimente de seară tematice.

Imaginile o sa va convinga ca este o locatie unde trebuie sa va faceti o rezervare!

restauarnt_maldive_2


niyama-maldives-a-per

59900288-H1-Subsix_Wedding1

1