Viața HoReCa după Covid-19 va fi cu siguranță altfel. Nimeni nu poate spune acum câte locații se vor redeschide în perioada următoare, dar putem spune cu certitudine că nu toți vor dispărea.

Cum va arăta industria HoReCa după această pandemie?

Cei rămași în cursă nu vor fi neapărat cei cu resurse financiare consistente, ci aceia care vor da dovadă de viziune corectă și vor comunica constant cu clienții lor toate soluțiile implementate pentru siguranța acestora și a angajaților, in condițiile distanțarii sociale.

Trend Furniture, în calitate de specialist în amenajări HoReCa cu o expertiză în acest domeniu de peste 17 ani vine în sprijinul proprietarilor de astfel de locații cu noi soluții. La Trend Furniture oferim toata gama de servicii necesare amenajarii unei locații, incepând de la concept, design, proiectare, producție, montaj, livrare și până la servicii de mentenanță. Astfel putem customiza orice soluție propusă în funcție de cerințele estetice dar și de bugetul fiecăruia. Echipa noastră de consultanți și designeri vine cu câteva solutii la un scenariu despre cum ar putea arăta viața HoReCa după Covid-19. În articolul precedent v-am prezentat masa de restaurant selfservice de 1,5m, iar astăzi vă prezentăm panoul separator între mese.

Panoul despărțitor de plexiglas ce poate fi inserat între mese 

panou plexiglas pentru distantare sociala

Este o măsură rapidă, cu costuri reduse, ce nu influențează foarte mult amenajarea generală a spațiului și poate permite unui antreprenor ce deține un restaurant să revină la activitate asigurând siguranța clienților. Panoul despărțitor poate fi produs customizat în funcție de mobilierul restaurantului, de designul dorit, de materialele folosite (plexiglas, sticlă sau finsajele sistemelor de prindere) și bugetul fiecăruia.

Panourile separatoare se pot face chiar și pentru terase și mobilierul exterior, inclusiv integrate în jardiniere. Designerii Trend Furniture sunt pregătiți să găsească soluții la orice provocare.

desen tehnic separator plexiglas masa
Desen tehnic – vedere secțiune
desen tehnic separatoare mese
Desen tehnic – vedere de sus

Așadar, soluții există și activitatea în industria HoReCa poate continua odată ce se revine la deschiderea treptată a locațiilor.

Acum că am impărtășit cu voi această idee chiar ne-am dori să aflăm și părerea voastră. Ați fi interesați de o astfel de soluție pentru localurile voastre? Scrieți-ne pe adresa office@trendfurniture cu subiectul „Viața HoReCa după Covid-19”.

Până atunci:  #staysafe #rezistahoreca

0