O mare parte din colegii tăi, dacă nu chiar toți, și-au mutat biroul acasă. 

Dar câți dintre aceștia au un birou propriu-zis de care se pot folosi pentru a-și îndeplini sarcinile?

Multe dintre beneficiile anterioare nu mai sunt relevante în sistemul lucrului de acasă. Așa că e nevoie să le regândești și să le adaptezi contextului actual. Iar acest lucru aduce multiple provocări.

  • Cum poți să fidelizezi membrii echipei tale așa încât să nu-i pierzi?
  • Ce alte beneficii relevante le poți oferi?
  • Cum să îți păstrezi poziția de angajator de top pe piața muncii?
  • Ce poți face ca să menții productivitatea angajaților?

Beneficiile de a avea un spațiu dedicat lucrului de acasă

Crearea unui spațiu special dedicat serviciului poate face diferența dintre un angajat productiv și unul lipsit de energie și concentrare. Cu siguranță, ai simțit și tu acest lucru.

Angajații au nevoie să știe că, în continuare, bunăstarea lor contează pentru tine.

De aceea, am pregătit un pachet Home Office, pe care îl poți oferi drept beneficiu angajaților și care, fără îndoială, le poate îmbunătăți lucrul de acasă.

Un pachet Home Office include o masă de birou și un scaun ergonomic, selectate în exclusivitate pentru companiile care doresc să-și susțină angajații cu produse de calitate. (răsfoiește catalogul)

De ce e atât de important să le oferi membrilor echipei tale un pachet Home Office? 

Ce câștigi dacă oferi angajaților un pachet Home Office și ce poți pierde?

Consolidezi retenția angajaților

Oferind un pachet Home Office comunici angajaților că le recunoști nevoile și cauți modalități cum să îi ajuți într-o perioadă în care se bazează pe suportul tău. Scaunul ergonomic și masa de birou sunt resurse esențiale în contextul în care canapeaua sau masa din living nu oferă confortul necesar unei zile de muncă productive. Un astfel de pachet de mobilier office va fi perceput de angajat ca un beneficiu valoros, care, drept consecință, îl va responsabiliza și motiva să-și crească performanța. Este o modalitate eficientă de conectare cu membrii echipei și de a le reaminti că deși există o distanțare fizică, pentru companie, munca pe care o fac rămâne la fel de prețuită. 

Pierderea unui angajat-cheie este costisitoare și din fericire, poate fi evitată cu resursele potrivite, la momentul potrivit.

Construiești Employer Branding

Un angajator care oferă lucruri inovative și de calitate este văzut prin prisma atitudinii față de echipă și a acțiunilor realizate în beneficiul angajaților.

Pentru că pe piața muncii competiția este mare, ai nevoie de un factor diferențiator care să câștige atenția candidaților. Dacă anterior, flexibilitatea programului și lucrul remote erau beneficii de sine stătătoare care îți aduceau un avantaj, acum imaginea pe care o ai în piața muncii se bazează pe modul în care facilitezi munca de acasă pentru angajați.

Prin faptul că le oferi angajaților două dintre cele mai importante resurse necesare unei zile de muncă productive, un scaun office ergonomic și un birou, îți vei construi o imagine de angajator empatic, inovativ, și competitiv.

Cheltuieli cu pachetul Home Office sunt deductibile

Orice cheltuială realizată pentru achiziția pachetelor Home Office este deductibilă, pentru că intră la categoria beneficiilor. Nu vei plăti taxe extra, așa cum se întâmplă în cazul bonusurilor. Acest lucru înseamnă că pachetul Home Office este o opțiune mai rentabilă, pentru că ești scutit de taxe, iar beneficiul oferit angajatului are un efect pozitiv pe termen lung.

Oferi resurse pentru toată familia 

În pachetele Home Office vei găsi mese de birouri profesionale, smart, precum modelul Elevate, cu înălțimea reglabilă, care poate fi folosită de toți membrii familiei. Acum că majoritatea dintre angajați lucrează și învață de acasă împreună cu toată familia, faptul că înțelegi dinamica lucrului de acasă în acest context și oferi soluții pentru a susține viața și munca împreună este o modalitate excelentă de a-ți arăta recunoștința față de efortul angajaților. 

Așadar, un birou cu picior reglabil poate fi folosit de copii pentru școala online, pentru o pauza de cafea la înălțime când dorești să schimbi ambianța sau pentru a schimba postura corpului și a-ți continua neîntrerupt activitatea.

home office birou electric

Sănătatea angajaților influențează în mod direct productivitatea acestora, iar un scaun ergonomic și un birou le pot asigura o postură sănătoasă a corpului, ajutându-i să-și mențină un nivel de energie optim pe parcursul orelor de muncă. 

birou reglabil pe inaltime

Beneficiezi de oferte personalizate pentru pachetele Home Office

Să vii în întâmpinarea nevoilor angajaților necesită empatie și flexibilitate. Ofertele noastre se bazează pe aceleași principii. Fie că o parte din angajații tăi au nevoie de pachete integrale sau doar de un scaun sau masă de birou, îți vom oferi pachete personalizate, în funcție de preferințele tale.

Prețuri speciale în funcție de cantitate

În același timp, vei putea beneficia de prețuri speciale în cazul achiziției unui număr mai mare de seturi, pachetul păstrându-și valoarea în ochii angajatului. În plus, dacă găsești mai confortabilă opțiunea de a oferi vouchere angajaților pentru mai multă flexibilitate în selecția pieselor de mobilier, acest lucru este posibil. Iar în cazul în care angajatul alege un produs ce depășește valoarea voucher-ului, facturarea se poate face separat. 

Ai soluții alternative de finanțare

Dacă în acest moment, achiziția pachetelor Home Office ar însemna un efort financiar pe care ar fi greu să ți-l asumi, dar în continuare dorești să oferi acest beneficiu angajaților tăi, îți oferim și alte modalități de finanțare. Spre exemplu, finanțarea Grenke îți permite închirierea mobilierului, fără avans, pe o perioadă de până la 60 de luni, chiria fiind deductibilă. 

Împreună putem găsi soluții care să te ajute să profiți de această oportunitate unică de a le oferi angajaților tăi un beneficiu valoros, pe care îl vor aprecia mult timp. 

Deși pandemia a adus multe incertitudini și provocări, pentru angajații tăi nevoia de apreciere a rămas neschimbată.  

Cu un pachet Home Office te asiguri că aceștia se bucură de resurse esențiale ce le oferă confort, construind în același timp o echipă solidă și unită, dar și o imagine admirabilă în calitate de angajator.

Scrie-ne acum pentru o ofertă personalizată: vanzari@trendfurniture.ro

beneficii pachete home office

0