Piciorul de masa  NEMO de la SCAB Design, proiectată de arhitectul Roberto Semprini, a câștigat premiul  de design 2016-2017 A’Design Award in categoria ‘Furniture, Decorative Items and Homeware Design’.

 
Baza de masa NEMO interpretează forma  unui pește, iar suprafața sa, complet lipsită de margini, pare să plutească în aer. Conceput în principal pentru a satisface nevoile industriei ospitalitatii, în care practicabilitatea, compactitatea, confortul și stilul sunt indispensabile, este o bază potrivită pentru utilizare în exterior și în interior, cu vârf rotund sau pătrat.
   Piciorul de masa Nemo este disponibil in trei variante de culoare: alb, atracit si silver. Piciorul poate sa fie fie fix sau pliabil. Inaltimea  picioarelor poate sa fie de 73 sau 109cm, iar balturile maxime recomndate sunt de 80 x 80cm sau cu diametru de 80cm iar pentru inaltimea de 109cm blatul recomandat este de 70 x 70cm sau cu diametrul de 70cm.
A’Design Award and Competition este cel mai mare concurs de design din lume, născut în 2009 dintr-un studiu realizat de Politecnico di Milano, și premiază cele mai bune modele, idei de design, produse și servicii, devenind un indicator de calitate la nivel internațional.
2016-2017 A’Design Award in the category ‘Furniture, Decorative Items and Homeware Design’.

0