Cu o atitudine si un aer londonez, proiectul de amenajare Jazzissimo poate fi catalogat ca fiind unul dintre cele mai bune amenajari lounge ale anului 2012.
Autenticitatea spatiilor si cadrelor ambientale a fost transpusa de designer in doua forme complet distincte: culorile si caracterul masculinitatii din zona jazz, precum si nota de candoare si aerul proaspat al zonei lounge.

Zona de jazz

Scaldata in rafinamentul culorilor, al formelor, aceasta zona este caracterizata prin materiale naturale precum lemnul si pielea: impletirea nuantelor de Earth Green cu caracterul subtil al lemnului masiv si al rotunjimilor atesta eleganta spatiului.

In aceasta zona au fost incluse fotolii Symphony tapitate cu piele verde, banchete modulare Chester, mese King si tabureti.

Jazzissimo - zona Jazz 1

In zona de jazz tainuieste si un salon VIP, cu aburi de coniac si trabuc ce imagineaza o atmosfera britanica, acoperita de discutii alese, priviri talcuite si zambete malitioase.

Jazzisimo-zona-Jazz-VIP-Cigar-room

Taramul jazz-ului ascunde o toaleta guvernata de prezenta tromboanelor, aflate la dispozitia domnilor, totul in lumini calde, purtand aceeasi nota de distinctie.

Jazzissimo-zona-Jazz-toalete-tromboane
Naturaletea toaletelor feminine contureaza nota de finete, prin linii discrete si patina de vechi.

Jazzissimo - Mobilier-din-lemn-masiv-pentru-baie-pentru-cafenele

Zona Lounge

Daca in zona jazz se creaza o atmosfera de istorie si eleganta, partea de lounge se adreseaza relaxarii in primul rand, prin lejeritatea corpurilor de iluminat si a nuantelor deschise ce stapanesc ambientul.

Jazzissimo-zona-Lounge-2

In aceeasi masura stand-ul DJ-ului, asistenta conferita de prezenta barului si capacitatea de peste 100 locuri a spatiului, provoaca la o dispozitie cu aer tineresc si jovial. Verticalitatea spatiului se incadreaza prin panouri cu materiale textile si prezenta unui ecran destinat cinefililor.

Jazzissimo-zona-Lounge-Bar

Stilul unic al zonei lounge a fost conturat cu ajutorul fotoliilor Stylish, meselor luminoase, canapelelor realizate conform specificatiilor clientului, scaunelor Dream si meselor.

Jazzissimo-zona-Lounge-Fotoliu-Stylish-Scaune-Dream-Mese

Speram ca aceste imagini te-au convins ca atunci cand esti in Timisoara sa faci tot posibilul sa petreci o seara relaxanta la Jazzissimo Lounge & Pub.

Daca vreodata te gandesti sa-ti redecorezi locatia sau sa-ti deschizi o locatie similara, acum stii ca TRENDfurniture iti poate crea un concept spectaculos si-l aduce la viata cat ai clipi.

Contacteaza-ne si-ti oferim idei  si solutii personalizate locatiei tale.

1