Irezistibil și rafinat, NET Relax este un fotoliu din polipropilena si fibră de sticlă, dotat cu o pernă moale, in culori delicate si contrastante. Fotoliul Net Relax este certificat Catas pentru industria HoReCa, este rezitent la trafic intens.

fotoliu terasa net relax cu perna

Proaspăt și relaxant, fotoliul  Net Relax este decorat cu un model de perforati patrate distribuite uniform pe toată suprafața spatarului.  Aceste perforatii sunt rezultatul unor lucrări complexe de modelare 3D și frezare.

Scoica este opacă, ușor rotunjită și foarte plăcută la atingere. Perimetrul este mărginit de o parte  dreptunghiulară, care favorizează susținerea brațelor și continuă pana la picioarele scaunului.set terasa - net relax

Mobilierul pentru terasa este un element esential in design-ul spatiului. Alegand  unul din produsele Colectiei Net terasa va oferi confort si personalitate. Colectia Net este alcatuita din scaunul Net, fotoliul Net Relax si bancheta de 2 locuri.

mobilier terasa colectia Net

Fotoliu Net Relax continuă tendința de relaxare rafinata a colectiei Net, este potrivit pentru  amenajarea zonelor Horeca interioare cat si teraselor.

Fotoliu  se poate  livra cu doua perne,  una pentru sezut si  una pentru spatar oferind confortul unui fotoliu de interior.

fotoliu terasa net relax - premiu de design

NET Relax este un produs complet fabricat în Italia, de la proiectare până la fabricarea matrițelor pentru producție. Nu necesită întreținere specială și este 100% reciclabilă.

 

Fotoliu Net Relax (design Raffaello Galiotto) a primit  premiul Red Dot 2018, una dintre cele mai importante premii internaționale de design.  Din anul 1955, scopul său este de a selecta și recompensa calitatea excepțională a designerilor și producătorilor din întreaga lume. La fel ca toate celelalte produse selectate, Net Relax va fi expus la Muzeul de Design Red Dot Essen, cea mai mare expoziție de design contemporan din lume, situată în fascinanta zonă a unei foste mine de cărbune.

 

0