Pornind de la un stil aparte al arhitecturii spatiului, a zonei, am creat un concept in stil clasic cu fine influente din sfera stilului contemporan si art-deco.

Hotel-Palace-concept-schita

Datorita binecunoscutei traditii in industria sticlei a orasului Turda, acest aspect a fost valorificat, dand locului o puternica personalitate. Astfel sticla apare in mai multe forme in amenajare: de la candelabru, la corpurile de iluminat, oglinzi decorative si alte elemente.

Hotel Palace 2

Peretii sunt imbracati in boazerie din lemn masiv de stejar si tapet. Receptia hotelului Palace devine astfel un spatiu de cafenea si de primire a clientilor cu totul deosebit, ce reprezinta cartea de vizita a hotelului.

Hotel Palace - receptie(10)

Fotoliile Symphony si Chesterfield imbracate intr-o tapiterie fina prevazuta cu butoni in partea interioara a spatarului, aduc o nota distinsa, o nota de rafinament pur, iar cromatica generala este una calda, in tonuri de verde si bej.

Hotel Palace - receptie(11)

Hotel-Palace-fotolii-Symphony-tapitate

Lemnul de stejar se distinge prin culoarea coniacului, iar pardoseala de marmura este in carouri bej/maro.

Barul si retrobarul receptiei sunt conturate in stil clasic, bucurandu-se de rafinamentul lemnului intr-o nuanta naturala, dar si de robustetea conferita de design-ul sau.

Hotel Palace 3

Noi, specialistii TRENDfurniture am fost alaturi de clientul nostru zile la rand, de la concept, la furnizarea mobilierului si pana la amenajarea finala. Provocarile nu au fost putine, dar rezultatul final a meritat :).

Va asteptam cu drag sa ne contactati pentru o discutie si sa ne dati ocazia sa gasim impreuna solutia cea mai potrivita proiectului vostru.

1