Invitația de a te relaxa, pentru un dulce “far niente”, cer înstelat, marea, copacii din munți, lectura, jucându-se cu tableta… înfășurat într-o pătură sau expuse la soare … Acquamarina este fotoliul inimii, cel preferat de toți.

Soluții inovatoare de design și materialele care au fost folosite in fabricarea fotoliului Acquamarina, cele patru poziții ale spătarului și modelul de buline perforate pe toată suprafața scaunului fac din acest fotoliu un model din colecția TrendFurniture foarte apreciat.

Fotoliu de terasa Aquamarin

Linia de mobilier de terasa Acquamarina este elegant și sofisticat, amintind de aluminiu turnat artizanal la perfecțiune, fără bavura care oferă o suprafață foarte moale. Mecanismele de legătură care glisează partea din spate în diferite poziții sunt pe deplin încorporate în proiectarea fotoliul de terasa.
Cotierele sunt pline, concepute conform standardelor stricte de siguranță făcând imposibilă accidentarea în timpul operațiunii de schimbare a poziției.

aquamarian (2)

Două inovații tehnologice care caracterizează partea din spate a fotoliului:

– Tetiera este fabricat din rășină un material bi rigid / moale, cu atingere elastică și placuta, care nu necesită adăugarea de perne;

– Tetieră rabatabile: se glisați în spate atunci când nu este necesar.

aquamarian (4)

La fel ca în toate colecțiile de mobilier Trend Furniture, inovației tehnice și designului se adaugă panorama largă de culori, dintre care pentru Acquamarina puteți alege culorile: alb, albastru, gri, cafea, antracit.

aquamarina_exterior

Fotoliul de terasa Acquamarina este ușor de curățat, fabricat din materiale non-toxice, antistatic, este 100% reciclabil, pliabil pentru a face depozitarea cat mai usoara.

aquamarian (5)

Fiind construit din materiale profesionale, special create pentru uz in exterior, veti putea utiliza fotoliul în cadrul piscinei hotelului dvs., în gradina de vara a restaurantului dvs., pe terasa si in multe alte cadre exterioare. Certificarea Catas îl recomandat atât pentru folosirea în cadrul locațiilor din industria ospitalități, pe terasa cât și in cadrul piscinelor, Spa-urilor.

0