În toate sezoanele ale anului, terasele reprezintă un element distinctiv al spațiilor dumneavoastră, deoarece nu toți clienții preferă spațiile interioare, chiar și în timpul iernii. De aceea, mobilierul pentru designul exterior rămâne un factor cheie atunci când vine vorba de crearea unui spațiu în aer liber cu personalitate. Există trei piese de mobilier esențiale în designul exterior pe care ar trebui să le luați în considerare dacă doriți o terasă completă, dar accesibilă: scaune, mese și umbrele de soare.

În acest articol, vă recomandăm cele mai potrivite modele pentru acest sezon și vă oferim soluțiile pentru a le combina în cel mai frumos și impresionant mod posibil. Urmați aceste sfaturi pentru a obține o terasă funcțională și confortabilă, atât pentru clienți, cât și în momentul amenajării. În plus, dacă alegeți designul ideal, veți obține un spațiu mereu plin de clienți. Diferența este făcută de bunul gust!

Masa, un element cheie al mobilierului pentru designul exterior

Există multe tipuri de mese la Ezpeleta, înalte, joase, rotunde, dreptunghiulare, cu patru picioare sau cu unul, astfel încât să-l puteți alege pe cel care se potrivește cel mai bine spațiului dumneavoastră și nevoilor clienților dumneavoastră. De exemplu, dacă aveți o terasa mică și doriți un stil urban și „chic”, mesele înalte URBAN sunt opțiunea ideală și le puteți combina cu scaunul ATTIC. Dacă, pe de altă parte, preferați mobilierul de exterior mai clasic, masa MEET va crea o atmosferă cochetă și elegantă în același timp.

Masa MEET are un design ușor și modern și poate fi completată cu diferite modele de scaune, deoarece este disponibilă în opt culori, pe care le puteți combina pentru a obține o masă bicoloră cu o prezență deosebită. În plus, o puteți găsi în diferite dimensiuni, luând în considerare numărul obișnuit de grupuri care vin în localul dumneavoastră. Pe scurt, este o masă foarte ușor de curățat și de utilizat, și în plus stivuibilă.

Scaune confortabile pentru designul exterior

La fel ca și în cazul meselor, scaunele sunt, de asemenea, un element important al teraselor. În acest caz, aspectele de luat în considerare atunci când alegeți această piesă de mobilier includ materialele, astfel încât să nu fie prea reci sau să se usuce prea greu în cazul în care se udă. Din acest motiv, modelele precum ROD, FADO sau TOWN sunt cele mai căutate.

Pe lângă materiale, confortul scaunului pe terasă este esențial, astfel încât clienții să petreacă cât mai mult timp posibil în localul dumneavoastră. De aceea, faptul că scaunul are brațe sau picioare antiderapante reprezintă un punct în favoarea mobilierului pentru designul exterior de la Ezpeleta.

Umbrelele de soare Ezpeleta pentru terase

Acest element este esențial pe terasa dumneavoastră, indiferent de sezonul, deoarece unifică mobilierul și protejează clienții de soare, vânt sau ploaie. Prin urmare, atunci când căutați o umbrelă de soare pentru terasa dumneavoastră, trebuie să luați în considerare rezistența atât la soare cat și la apă, pentru a face alegerea potrivită. În acest sens, umbrelele noastre FORMENTERA WATERPROOF sau RIO sunt modele inovatoare care au caracteristici distincte, cum ar fi materialele rezistente la apă.

Cum să combinați mobilierul pentru designul exterior? După ce ați ales mobilierul pentru designul exterior perfect pentru localul dvs., trebuie să creați o combinație originală a acestor trei elemente pentru a obține un spațiu unic, fără imitații. Pentru aceasta, puteți combina culorile și formele în felul în care vi se pare cel mai potrivit. Desigur, ar trebui întotdeauna să puneți nevoile clienților dumneavoastră în centrul atenției. Nu alegeți scaune prea joase sau mese foarte mici dacă aveți mereu grupuri mari de clienți!

Recomandarea noastră? Scaunul DOCK în tonuri de alb sau crem, cu masa MONACO cu blat de culoare stejar și structură albă, toate sub umbrela noastră VIGO în nuanța de nisip. Acestea sunt culori neutre care vor crea o atmosferă plăcută în orice oraș.

Dacă urmați toate sfaturile noastre și le aplicați în căutarea mobilierului pentru designul exterior, veți găsi echilibrul perfect între estetică și funcționalitate.

Îți plac produsele Ezpeleta? Ai vrea să le incluzi în amenajările tale? Trend Furniture este reprezentantul unic al acestui brand în România. Ne poți contacta , iar noi îți vom oferi consultanță de specialitate în alegerea produselor și acces rapid la resursele Ezpeleta.

Despre Trend Furniture

Trend Furniture este un furnizor de soluții de amenajări interioare, specializat în amenajări HoReCa care are în centrul său o zonă de producție mobilier de circa 600 metri pătrați, situată în comuna Gilău din județul Cluj. Este o companie 100% românească, prezentă pe piață încă din 2003, cu o echipă de circa 50 de angajați, formată din consultanți specializați, designeri, proiectanți și ingineri de producție, echipă care creează concepte personalizate ce generează o experiență unică pentru clientul final-consumatorul.  Datorită plajei ample de specialiști, Trend Furniture este un furnizor complet, care oferă consiliere personalizată, producție custom in-house, o varietate mare de produse precum și servicii de design, proiectare, montaj și mentenanță.

Putem spune că Trend Furniture oferă soluții de la A la Z clienților săi, având   o abordare 360 grade a proiectelor. Echipa Trend Furniture are experiență internațională. În fiecare an, circa o treime dintre proiectele realizate sunt în străinătate, în țări precum Olanda, Belgia și Luxemburg.

Printre clienții din portofoliul său local se numără companii precum Bergenbier, Teleferic Grand Hotel, Ana Pan, Rompetrol, Ramada, Hotel Alpin Poiana Brașov, Hotel Internațional Iași sau Marty Restaurants.

(Visited 582 times, 1 visits today)