Eolo Pureti, cea mai inovativă umbrelă de soare, care are proprietatea de a purifica aerul în spațiile exterioare, este disponibilă în România, începând cu luna iunie, în baza parteneriatului exclusiv al Trend Furniture, furnizor de soluții complete de amenajări interioare și mobilier pentru industria HoReCa, cu producătorul portughez de mobilier pentru exterior, Ezpeleta.


Trend Furniture a devenit reprezentantul unic pe piața locală al Ezpeleta, oferind consultanță de specialitate în alegerea obiectelor de mobilier și acces rapid la resursele producătorului renumit pentru calitatea obiectelor de mobilier, dar și pentru longevitatea pe care o are pe piața de profil. De mai bine de 85 de ani, Ezpeleta lucrează la proiectarea și fabricarea de mobilier pentru proiecte de exterior, cu expertiză în tehnologii pentru fabricarea textilelor, injecție plastică și în prelucrarea și finisarea metalelor. Rezultă astfel un mobilier durabil și de calitate, iar gama de produse are o mare varietate de materiale, culori și formate, pentru a crea spații exterioare unice, cu un design, pe cât de atent realizat, pe atât de funcțional.


„ Ezpeleta furnizează practic de toate piesele de mobilier necesare pentru amenajări exterioare, adică mese, scaune, șezlonguri, umbrele de soare, separatoare și mobilier de lounge. Umbrela de soare Eolo Pureti, de la Ezpeleta, se evidențiază prin tehnologia revoluționară de purificare a aerului, ducând ideea de experiență a unui spaţiu HoReCa la un nivel superior de confort, calitate și siguranță”, a declarat Vlad Florea, CEO Trend Furniture.


Eolo Pureti este o umbrelă antipoluare care se remarcă prin designul său atractiv, inovator și caracteristicile ecologice. Țesătura acestei umbrele de soare este tratată cu nanotehnologia fotocatalitică Pureti, patentată de compania omonimă din SUA. În contact cu lumina soarelui și umiditatea, nanotehnologia favorizează neutralizarea poluanților, un efect de curățare a aerului, care este comparabil cu fotosinteza copacilor.


„La fel ca și copacii, prin tehnologia Pureti, la contactul cu lumina soarelui și umiditatea aerului, se produse o reacție chimică între pelicula de dioxid de titan, cu care este tratată țesătura umbrelei Ezpeleta, și dioxidul de carbon, rezultând o sare, care nu este nocivă, dar astfel rezultă efectul antipoluant și purificator al acestei piese de mobilier ”, a declarat Lili Maier, director executiv Trend Furniture.


Eficacitatea tehnologiei Pureti a fost demonstrată pe scară largă de cele mai renumite universități americane și europene, precum și de mai multe laboratoare și instituții specializate în fotocataliză, care au ajuns la concluzia că o umbrelă Eolo Pureti are un efect antipoluare comparabil cu cel produs de doi arbori.


Ușoară, durabil și simplu de utilizat, umbrela este prevăzută cu un sistem revolutionar de pliere/desfacere cu buton de blocare. Este compusă din patru nervuri întărite cu piese centrale de îmbinare din plastic solid. Părțile individuale ale umbrelei de soare sunt conectate printr-un sistem simplu de clic, care asigură o ancorare puternică și în același timp simplifică demontarea. Acest sistem permite și înlocuirea pieselor individuale, oferind astfel produsului o viață mai lungă.


Sustenabilitatea este o altă caracteristică importantă, deoarece numărul mai mic de elemente ale structurii sale necesită o utilizare redusă a materiilor prime, făcând, de asemenea, mai ușoară separarea tuturor elementelor diferite pentru reciclare.


„Toate umbrelele din gama Trend Furniture sunt umbrele profesionale cu caracteristici speciale de funcționalitate și rezistența. Standardul de protecție UV este oarecum obligatoriu în spațiile publice, de mai mulți ani, dar umbrela Eolo Pureti se situează la un nivel superior în categoria produselor sutenabile, ce vin cu un plus de inovație. Ne înscriem astfel pe direcția asumată ca până la finalul anului, să devenim furnizorul din România cu cea mai variată gamă de produse profesionale de mobilare din zona Green Products, Recycled&Sustenability”, a mai explicat Vlad Florea, CEO Trend Furniture.


Umbrela Eolo Pureti
este disponibilă pe piața din România, din luna iunie și poate fi comandată în funcție de dimensiuni și cantitate, la prețuri ce variază între 237 și 275 de euro, și în plus, la cerere, poate fi personalizată în funcție de nevoile clienților, dar păstrează proprietățile de purificare a aerului, prin respectarea standadelor de calitate nealterate.


„Sperăm ca umbrela să stârnească interesul pentru orice hotel, piscină, complex SPA care are statementul că oferă servicii care au grijă de sănătatea clienților lor. Ne adresăm inclusiv segmentului de clienți Key Accounts ca o alternativă de produs green, care are grijă de mediul înconjurător, crește nivelul de responsabilitate socială a companiilor care achiziționează tipul acesta de produs. Acest segment a reprezentat un motor de creștere a cifrei de afaceri prin livrarea celor mai mari proiecte de advertising furniture pentru companii mari, care activează în domenii precum producători de bere, producători și distribuitori de vin și băuturi spirtoase sau lanțuri de benzinării. În condițiile în care este de actualitate problema expunerii la soare în intervale orare nepotrivite sau la intensități nepotrivite, faptul că un furnizor de servicii de ospitalitate pune la dispoziție umbrele care pe lângă protecția UV, oferă și plusul de purificare a aerului, înseamnă că demonstrează o grijă în plus pentru sănătatea clienților. Ne așteptăm în acest context ca Eolo Pureti să devină cel mai vândut produs al nostru pe segmentul umbrelelor”, a precizat Vlad Florea, CEO Trend Furniture.


Umbrela de soare antipoluare Eolo Pureti, de la producătorul portughez de mobilier de exterior Ezpelet,a a fost distinsă cu prestigiosul Red Dot Award 2020 la categoria Product Design. Premiul de design RedDot este unul dintre cele mai importante premii din lume, deoarece recunoaște calitatea și inovația în rândul designerilor și producătorilor care creează produse noi pentru uz casnic și profesional.


Despre Trend Furniture

Trend Furniture este un furnizor de soluții de amenajări interioare, specializat în amenajări HoReCa care are în centrul său o zonă de producție mobilier de circa 600 metri pătrați, situată în comuna Gilău din județul Cluj. Este o companie 100% românească, prezentă pe piață încă din 2003, cu o echipă de circa 50 de angajați, formată din consultanți specializați, designeri, proiectanți și ingineri de producție, echipă care creează concepte personalizate ce generează o experiență unică pentru clientul final-consumatorul. Datorită plajei ample de specialiști, Trend Furniture este un furnizor complet, care oferă consiliere personalizată, producție custom in-house, o varietate mare de produse precum și servicii de design, proiectare, montaj și mentenanță.

Trend Furniture oferă soluții de la A la Z clienților săi, având o abordare 360 grade a proiectelor. Echipa Trend Furniture are experiență internațională. În fiecare an, circa o treime dintre proiectele realizate sunt în străinătate, în țări precum Olanda, Belgia și Luxemburg.

Printre clienții din portofoliul său local se numără companii precum Bergenbier, Teleferic Grand Hotel, Ana Pan, Rompetrol, Ramada, Hotel Alpin Poiana Brașov, Hotel Internațional Iași sau Marty Restaurants.


(Visited 214 times, 1 visits today)