Atunci cand detii un local, cel mai important lucru este siguranta acestuia si a clientilor, iar in cele ce urmeaza o sa gasiti cateva lucruri despre procesul de ignifugare al materialelor textile si al lemnului.

Un material de tapiterie ignifug este un material care se aprinde si arde foarte greu, sau care nu arde deloc, impiedicand propagarea focului.

Astfel, IGNIFUGAREA este modul de a acoperi sau a impregna un material combustibil cu materiale ignifuge, pentru a-l proteja contra actiunii focului si a-i mari rezistența la ardere. Bineinteles,  nu exclude si alte masuri de protectie la foc, cum ar fi: instalatii de semnalizare, instalatii de stins incendii, mijloace de prima interventie, etc

Cum se realizeaza testul de ignifugare? Se simuleaza constructia unui scaun si materialul textil ales, apoi se testeaza diferite surse de aprindere, precum tigari si chibrite.

Asadar, dorim sa va aducem la cunostinta ca la TRENDfurniture, puteti opta si pentru acest tip de materiale speciale.

 

*conditii tratament ignifug la materiale

– costul materialului este cu 2-3 euro/ metru mai mare decat materialul standard

– cantitatea minima solicitata trebuie sa fie mai mare de 200-500 metri in functie de producator

– termenul de livrare creste cu 1-3 saptamani fata de materialul standard.

 

Echipa de vanzari TRENDfurniture va poate oferi mai multe informatii in cazul in care decideti sa luati in calcul aceasta varianta.
Contact:
0264.371.540 sau office@trendfurniture.ro

0