„Conceptul Ana Lugojana s-a născut în Lugoj acum circa 70 de ani, s-a născut într-o ipostază în care exista în zona Lugojului o legendă a hanului Ana Lugojana unde mama mea a lucrat acolo cu inițiatorul hanului.”, astfel începe povestea restaurantului tradițional Ana Lugojana din Timișoara spusă chiar de către proprietarul localului, Octavian Batori.

Restaurantul a fost lansat în luna noiembrie 2019, cu puțin înainte de declanșarea pandemiei.

„Am avut efectiv trei luni pline. În trei luni pline, am ajuns la un trafic în local peste așteptările noastre inițiale în ceea ce a putut fi luna decembrie, ianuarie, februarie. Deci a mers foarte bine. În momentul decretării stării de urgență, practic l-am închis 3 luni de zile efectiv. Asta a însemnat nu numai cele 3 luni efectiv, ci și după, în starea de alertă nu exista permisiunea de a servi în local, de a dansa, de a interacționa și toate aceste lucruri pe noi ne-au redus la un 20-30% din activitate .”, a menționat Octavian Batori, proprietarul restaurantului Ana Lugojana.

0