Design, soluții tehnice, funcționalitate, confort, rezistență sunt caracteristicile care trebuie să le întrunească orice mobilier de exterior destinat spațiilor publice.  De departe o piesă care nu se demodează niciodată și una din vedetele acestui sezon de terasă rămâne colecția Komodo: canapeaua modulară Komodo și peretele despărțitor modular Komodo EcoWall.

Canapeaua modulară Komodo

Canapea modulară Komodo

Canapeaua modulară Komodo a făcut senzație la târgul de mobilier Gardiente din Frankfurt. Funcționalitatea și versatilitatea sunt caracteristicile care au impresionat vizitatorii. În acest sens, producătorul italian de mobilă Nardi a câștigat premiul GOLD la Outdoor Living Award din cadrul târgului.

Funcționalitate și versatilitate

“Komodo cuprinde trei elemente. Prin combinarea acestora poți transforma, în câțiva pași simpli, un fotoliu într-o masă sau într-un set de lounge complet. Spatele și brațele sunt ușor de asamblat, făcându-l un sistem incredibil de flexibil. Polipropilena din care este făcută poate fi complet reciclată. Astfel, după ani de folosință, aceasta poate fi transformată în mobilier nou sau în alte produse “, explică Stefan Pfaff de la Nardi.
Această canapea inovativă este un amestec de eleganță și ultra confort datorită designului său ergonomic, pernelor tapițate moi și posibilitații de a se transforma. Îți oferă flexibilitate totală în a crea setting-ul perfect pentru spațiul tău: fie că vorbim de un set complet de lounge,  fotoliu, pouf sau chiar șezlong. Un alt atuu, pe lângă materielele premium, sunt variantele numeroase de culori atât ale structurii cât și ale pernelor tapițate. Este imposibil să nu găsești cel puțin o variantă de care să nu te indrăgostești.

Canapeaua Komodo este un “must have” pentru orice tip de locație.

Peretele despărțitor modular Komodo

perete despărțitor Komodo
Komodo EcoWall
În ultimii ani, spațiile în aer liber din industria HoReCa au câștigat o importanță din ce în ce mai mare datorită dorinței tuturor de a trăi în contact cu natura, în aer liber. De asemenea, vremurile actuale pe care le traversăm, favorizează utilizarea frecventă a locurilor de întâlnire în aer liber. O condiție importantă este ca acestea să fie în așa fel structurate încât să asigure distanțarea socială.

Design inspirat din natură

Komodo EcoWall (design Raffaello Galiotto) este o partiție modulară mobilă din rășină și fibră de sticlă, concepută pentru a separa spațiile exterioare.Vă permite să construiți partiții mobile în zonele exterioare ale barurilor, restaurantelor și hotelurilor. Rolul lor este acela de a delimita unele spații, de a crea intimitate și siguranță. Designul său, inspirat de crengile copacilor, precum și posibilitatea de a adăposti plante în interiorul acestuia, îl fac un fel de ecran natural.
Pe deasupra, aceste partiții filtrează lumina, atenuează impactul vântului, atunci când e cazul, creând în același timp un cadru estetic atractiv. 
Fiecare modul individual poate fi configurat liber, vertical și orizontal, pentru a realiza diverse forme geometrice. Astfel, fiecare partiție poate fi aranjată și rearanjată în funcție de diferitele nevoi ale locației.
Komodo Collection

Komodo EcoWall a primit premiul GREEN GOOD DESIGN AWARD

De asemenea, Komodo EcoWall a fost creat de Nardi ca parte a amplului program industrial Regeneration,  pentru reutilizarea plasticului uzat. În acest sens, Nardi a primit premiul GREEN GOOD DESIGN AWARD. Această recunoaștere internațională identifică, in primul rând,  cele mai importante exemple de proiectare durabilă.

În al doilea rând, coordonează un program pentru a sensibiliza publicul cu privire la companiile care dezvoltă cel mai bun design în condiții de sustenabilitate a mediului înconjurător.

Komodo EcoWall 2019 from NARDI Outdoor on Vimeo.

În concluzie, subliniem câteva argumente solide pentru care merită să alegi colecția Komodo:

  • design
  • soluții tehnice
  • funcționalitate
  • confort
  • rezistență
  • combinații infinite
  • eleganță
  • versatilitate
  • varietate de culori
  • sustenabilitate
Colecția Komodo
Colecția Komodo

0