Atunci când preiei un nou proiect de amenajare HoReCa, cu siguranță, în momentul în care vizitezi locația, deja intră în joc creativitatea și abia aștepți să poți să transpui în realitate ceea ce știi că spațiul respectiv poate deveni.

Îți rămâne să conturezi proiectul, să faci randările și ulterior, să îți găsești furnizorii potriviți. Cu toții știm că, pe lângă mobilierul de serie, elemente realizate custom sunt cele care, în primul rând, nu îți limitează creativitatea, și, în al doilea rând, aduc elementul wow oricărui proiect, îi conturează identitatea localului.

Tocmai de aceea, am decis să îți prezentăm câteva dintre avantajele pe care le poți avea atunci când alegi să colaborezi cu un producător profesionist de mobilier.

Iată câteva dintre acestea:

  • Personalizare: Colaborarea cu un producător de mobilier profesionist poate oferi designerului posibilitatea de a personaliza mobilierul în funcție de nevoile și preferințele restaurantului. În acest fel, mobilierul va fi adaptat la spațiul restaurantului și va fi funcțional și estetic, cu un impact pozitiv asupra experienței clienților.
  • Calitate: Un producător profesionist de mobilier va oferi, de asemenea, garanția că mobilierul folosit în restaurant este de cea mai bună calitate, ceea ce poate reduce costurile de întreținere și de înlocuire a mobilierului pe termen lung.
  • Costuri reduse: Colaborarea cu un producător de mobilier poate fi, de asemenea, mai rentabilă decât cumpărarea de mobilier de serie, deoarece producătorii pot oferi prețuri mai bune și reducerea costurilor prin folosirea materialelor potrivite pentru bugetul și specificațiile restaurantului.
  • Design personalizat: Designerul poate lucra împreună cu producătorul pentru a dezvolta un design unic și personalizat pentru mobilierul restaurantului, ceea ce poate face ca restaurantul să fie mai atractiv și să se diferențieze de alte locații similare.
  • Acces la o varietate de produse: Un producător și furnizor de mobilier care oferă o gama diversificată de produse poate oferi designerului acces la o varietate de piese și stiluri de mobilier, ceea ce poate fi de mare ajutor în crearea unui design personalizat și inovator pentru restaurant. Designerul poate alege cele mai potrivite produse dintr-o gama variată de opțiuni pentru a se potrivi cu conceptul general al restaurantului și cu preferințele clienților.
  • Expertiză tehnică: Colaborarea cu un producător de mobilier profesionist poate oferi designerului acces la expertiză tehnică și la materiale de calitate superioară. Acest lucru poate ajuta la dezvoltarea de soluții tehnice pentru mobilier, cum ar fi utilizarea de materiale ecologice sau durabile, ceea ce poate fi o afacere mai bună și mai responsabilă cu mediul.
  • Eficientizarea procesului de design: Colaborarea cu un producător care oferă suport tehnic poate duce la o mai bună comunicare între designer și producător. Astfel, producătorul poate oferi feedback în timp real cu privire la viabilitatea și fezabilitatea designului, ceea ce poate ajuta designerul să-și ajusteze conceptele și să-și optimizeze procesul de design.
  • Reducerea erorilor: Un producător de mobilier care oferă suport tehnic poate ajuta la reducerea erorilor în procesul de producție și la evitarea problemelor în utilizarea mobilierului. Această poate duce la o experiență mai bună pentru clienți și poate reduce costurile de întreținere și de înlocuire pe termen lung.

În concluzie, colaborarea cu un producător de mobilier profesionist poate aduce numeroase avantaje pentru designerul HoReCa și pentru restaurant în sine. Acest tip de colaborare poate ajuta la personalizarea și optimizarea mobilierului, la reducerea costurilor și la dezvoltarea unui design unic și personalizat care poate atrage mai mulți clienți și poate îmbunătăți experiența acestora.

Despre Trend Furniture

Trend Furniture este un furnizor de soluții de amenajări interioare, specializat în amenajări HoReCa care are în centrul său o zonă de producție mobilier de circa 600 metri pătrați, situată în comuna Gilău din județul Cluj. Este o companie 100% românească, prezentă pe piață încă din 2003, cu o echipă de circa 50 de angajați, formată din consultanți specializați, designeri, proiectanți și ingineri de producție, echipă care creează concepte personalizate ce generează o experiență unică pentru clientul final-consumatorul.  Datorită plajei ample de specialiști, Trend Furniture este un furnizor complet, care oferă consiliere personalizată, producție custom in-house, o varietate mare de produse precum și servicii de design, proiectare, montaj și mentenanță.

Putem spune că Trend Furniture oferă soluții de la A la Z clienților săi, având   o abordare 360 grade a proiectelor. Echipa Trend Furniture are experiență internațională. În fiecare an, circa o treime dintre proiectele realizate sunt în străinătate, în țări precum Olanda, Belgia și Luxemburg.

Printre clienții din portofoliul său local se numără companii precum Bergenbier, Teleferic Grand Hotel, Ana Pan, Rompetrol, Ramada, Hotel Alpin Poiana Brașov, Hotel Internațional Iași sau Marty Restaurants.

(Visited 485 times, 1 visits today)