O terasa poate fi mai mult decat o zona unde bei o cafea si socializezi. O terasa poate fi un loc ideal pentru cateva momente de relaxare, in special daca locatia acesteia este mai interesanta, precum in varful cladirilor, intr-o gradina sau pe marginea unei ape.

Echipa Trend a ajutat la amenajarea multor terase, din diferite locatii. Astazi vrem sa va prezetam una anume, in care se regaseste atmosfera feerica a unei seri de vara petrecute pe malul apei.

Terasa Lake Lounge a Complexului Herastrau

Locatia terasei este in Bucuresti, in Parcul Herastrau. Preparatele localului, locale si internationale, se potrivesc perfect cu rafinamentul ambiantei, construita cu ajutorul pieselor de mobilier din colectia noastra.

Mobilierul din ratan sintetic este cel mai potrivit cand vine vorba despre spatiile exterioare.

Scaunul profesioanal Modus, sau de bar, Mezza B Confort de exemplu, au fost folosite in amenajarea terasei Lake Lounge. Sunt rezistente la orice conditii meteo sei se bucura de un design modern si elegant.

Mesele sunt compuse din imbinari de blaturi Werzalit Wenge, cu picioarele Tivoli 2, un model specific pentru mobilierul de terasa, si Roma 4, ideale pentru mese de terasa sau cafenea cu blat patrat sau rotund.

 

De asemenea, s-a mai folost o piesa de mobilier multifunctionala: gheridonul, care poate fi utilizat atat ca dulapior pentru vesela, cat si ca suport sau masa inalta datorita blatului de sticla cu care este acoperit pe fata superioara.

Va invitam sa vizitati aceasta locatie cand aveti ocazia. Puteti incepe prin a vedea fotografiile locatiei, pe site-ul nostru:

Fotografii Terasa Lake Lounge

Terasa Complex Herastrau - Scaune Modus + Blaturi Werzalit (1)

0