Situat pe strada Spiru Haret Nr. 2, Bistrita, Plan B este un local pe care nu trebuie sa il ratezi, fie ca esti bistritean sau esti in trecere.

Plan B este mai mult decat un restaurant sau o cafenea, o putem numi o casa, care incepand din anul 2011, emana o atmosfera placuta, un aer rustic, tipic secolului 19, in care cu singuranta toti clientii vor iesi multumiti.

Pana in data de 15 iulie 2015, Plan B era compus dintr-o terasa si o cafenea. De acum, Plan B devine si bistro, avand un meniu nou, cu produse preparate dupa retete speciale, cu ingrediente naturale, pregatite chiar sub ochii dumneavoastra, deoarece bucataria are pereti de sticla 🙂

 

Plan B

Plan B

TRENDfurniture a ajutat la deschiderea acestui local, prin realizarea conceptului, design-ului si prin executia mobilierului. Toata aceasta munca din partea echipei TREND, alaturi de buna comunicare cu proprietarii localului s-a transformat intr-o frumoasa poveste pe care vrem acum sa v-o povestim 🙂

A fost odata un spatiu, care astepta sa fie amenajat. Designerii nostri au lucrat impreuna cu proprietarii localului. S-au sfatuit unii pe altii, pentru a realiza un concept cat mai apropiat de ceea ce se dorea. Dupa multa munca, cam acesta a fost rezultatul. Puteti vedea si conceptul bucatariei transparente :

Concept Plan B

 

Odata puse la punct detaliile, ne-am putut apuca de treaba. Spatiul isi astepta nerabdator amenajarea:


IMAG1723

Bineinteles ca nu a lipsit nici sporul executiei si montajului mobilierului nostru. Colegii nostri sunt mereu cu zambetul pe buze 🙂  (Si cand erau cu spatele, zambeau!)

plan_B_montaj

plan_B_montaj

plan_B_montaj_Bistrita3

plan_B_montaj

plan_B_montaj_Bistrita2

plan_B_montaj

plan_B_montaj_Bistrita

plan_B_montaj

plan_B_montaj_Bistrita4

plan_B_montaj

Acum, puteti vizita locatia finala cu incredere! Va place cum a iesit?

 

plan_B_Bistrita_scari

plan_B_Bistrita_7

plan_B_Bistrita_5

plan_B_Bistrita

plan_B_Bistrita_2

In orice caz, in ceea ce priveste mancarea si fresh-ul de portocale, va putem spune “pe incercatea” ca sunt delicioase. In vizita noastra la Plan B am avut si gustoasa placere de a incerca (inainte de a fi oficiale) delicioasele paste la cuptor, cu carne de pui, porc sau vegetariene si un delicios burger.

DSC00011

Degustare Paste Plan B

Din discutia cu care am avut-o cu proprietarii, acestia, desi  a intervenit si o problema logistica referitoare la livrarea mobilierului, s-au declarat multumiti de serviciile TRENDfurniture si de comunicarea cu echipa noastra.

“Este exact ceea ce ne-am imaginat. Colegii care au venit sa discute cu noi despre design au inteles repede ceea ce vrem. Am fost pe aceeasi lungime de unda.”

Asadar, va invitam la Bistrita, sa gustati din preparatele speciale restaurantului Plan B, intr-o atmosfera prietenoasa 🙂

Ii puteti gasi si pe pagina lor de facebook: https://www.facebook.com/CafeClubPlanB

Sau pe website: http://planb-clubcafe.ro/

Plan b

Restaurant1

 

De asemenea, am amenajat si terasa, care va asteapta sa va racoriti cu o bautura proaspata in zilele calduroase 🙂

DSC09955

DSC09959

0