Amenajare Jungla Park, cu amprenta TRENDfurniture! 

Welcome to the jungle, we’ve got fun and games! spune o veche piesa de la Guns N Roses ­čÖé

In Bistrita, copiii au un frumos spatiu de joaca, iar parintii isi pot lasa linistiti copiii sub supraveghere. Spatiul de joaca se afla pe str. Garii nr.17,  in interiorul Complexului Winmarkt, la etajul 3.

De asemenea, aici se pot organiza si zilele de nastere. Astfel, aniversarile importante din viata copiilor se vor transforma in clipe de neuitat,  intr-o atmosfera vesela si colorata.

La aceasta atmosfera contribuie scaunele noastre Ola cu brate.  Ola este un scaun cu scheletul din aluminiu si carcasa din polipropilena, care garanteaza o folosire indelungata. Avand un design contemporan este alegerea ideala pentru amenajariile interioare si exterioare indraznete.

Scaun-Ola-2118

In Jungla Park, multitudinea de scaune Ola  de diverse culori ofera locatiei exact ceea ce are nevoie: veselie, culoare si creativitate.

Jungla Park

Jungla Park

Jungla Park

Jungla Park

Jungla Park

Jungla Park

Jungla Park

Jungla Park

 

Jungla Park┬áreuseste sa ne demonstreze ca piesele de mobilier pentru salile de conferinta pot┬áfi plasate si in alte locatii. Priviti masa ┬áplianta Ocean si scaunele Berlin. Imaginati-va si un tort festiv acolo ­čÖé

Se potriveste, nu?

Jungla Park

Jungla Park

La vizita locatiei, am avut ocazia sa vorbim cu Mirela, persoana care detine locul de joaca. Iar pentru ca suntem mereu precupati de impresiile clientilor nostri, am profitat de aceasta intalnire si am pus cateva intrebari.

Am fost bucurosi sa auzim doar lucruri de bine. Clienta noastra s-a declarat multumita de rezultatul final al locatiei, de calitatea produselor si de felul in care s-a realizat comunicarea cu TRENDfurniture.

“Daca aveam vreo obiectie, cu siguranta v-as fi anuntat! Totul este in regula”, a spus Mirela.

Noi am plecat de la locatie cu un sentiment placut si cu speranta de a mai colabora pe viitor!

 

 

0