Dintre proiectele cu care toata echipa TREND se mandreste fac parte terasa si restaurantul pizzeriei Escape Garden din Dej. Din acest motiv, ne-am dori sa impartasim cu voi toti experienta prin care TRENDfurniture a trecut, incepand din momentul proiectarii, pana la rezultatul final.

Asteptam sa ne spuneti la sfarsit daca seamana conceptul cu ceea ce a iesit 🙂

 

Terasa Escape Garden

 

PizzaDejConcept_04

Concept pizzerie

PizzaDejConcept_003 Escape Garden (2)

Concept Escape Garden

Concept Escape Garden

 

Sa incepem cu amenajarea terasei Escape: este o ameanajare realizata in stil predominant modern, cu puternice influente ale design-ului natural si unele elemente specifice stilului industrial, care te surprinde prin culorile proaspete, liniile modern si texturile fine.

Aici sunt cateva fotografi reprezentative de la montaj. Dupa cum se vede, am inceput aproape de la zero, chiar din atelierul nostru 🙂

Acesta este prototipul unei canapele:

DSC03909

Prototip canapea

DSC03663

Montaj Terasa

DSC03684

Montaj Terasa

DSC03687

Montaj Terasa

DSC03670

Montaj Terasa

DSC03921

Montaj Terasa

Montaj Terasa

Montaj Terasa

Finisajele naturale si culorile vii inveselesc intreg spatiul, conferintu-i un aer tineresc. Atentia acordata detaliilor reiese atat din imaginea de ansamblu, cromatica armonioasa si formele deosebite, dar si din finetea texturilor si materialele alese pentru mobilier. Placajele cu lambriuri se disting in interiorul pizzeriei prin nuanta aurie a stejarului, iar pe terasa lemnul de brad este predominant.

DSC03949

Placaje lambriuri

DSC03960

Placaje lambriuri

DSC03951

Placaje Lambriuri

Cateva dintre elementele distinctive ale acestui spatiu sunt: barisolul luminos din interior si tavanul extensibil – in diverse culori.

DSC04273

Barisol luminos

DSC04305

Barisol luminos

DSC04368

Barisol luminos

DSC04367

Barisol luminos

DSC04366

Barisol luminos

La fel si scaunele rosii de bar cu sistem de reglare pe inaltime si aspect industrial, mesele de bar in forma literelor “S” si “U” sau barul din interior cu design rustic. Aspectul pitoresc al intregii compozitii se datoreaza talentului designerilor nostri, profesionalismului si viziunii echipei TRENDfurniture.

DSC04287

Masa bar S

DSC04523

Scaun Bolt

DSC04526

Montaj scaune Bolt

Incetul cu incetul totul a inceput sa prinda forme, iar cu cat ne apropiam mai mult de final, cu atat eram mai nerabdatori sa vedem rezultatul final.

DSC04265

Escape Terasa prefinal

DSC04535

Pizzerie Escape prefinal

Pana si prizele arata bine 🙂

DSC04519

Imbracare prize

Ne mai mandrim si cu construirea unor gheridoane , a barului si retrobarului

DSC04566

Gheridon

DSC04544

Gheridon

DSC04536

Gheridon

DSC04506

Bar/retrobar

DSC04522

Bar/retrobar

In construirea acestei amenajari am folosit atat piese de mobilier modern din polipropilena, material compozit, aluminiu sau fonta, cat si mobilier din lemn masiv, panouri furniruite si alte materiale special create pentru spatii cu trafic intens.

Am folosit produse precum scaunele Olimpia, scaunele Aria, scaunele de bar Bolt, scaune de lemn curbat Janina, blaturi Werzalit.

Rezultatul a iesit cam asa. Mai multe imagini gasiti pe site la portofoliu.

Pizzeria Escape - Restaurant - Terasa - Dej (1)

Pizzeria Escape - Restaurant - Terasa - Dej (2)

Pizzeria Escape - Restaurant - Terasa - Dej (6)

Pizzeria Escape - Restaurant - Terasa - Dej (14)

Din cadrul aceluiasi proiect face parte si  amenajarea Restaurantului Dacia, despre care  va  invitam sa cititi articolul saptamana viitoare.

0