Incepand cu luna august 2015, blajenii se pot bucura de o mini-vacanta la ei in oras! Marea este departe, insa complexul Hydro este chiar acolo, in Blaj, pe strada┬áTudor Vladimirescu, nr.80 ­čÖé

Complex Hydro, by TRENDfurniture

Conform unui articol postat pe ziarulunirea.ro, Hydro deja face furori printre doritori. Iar noi, echipa TREND, nu putem decat sa ne bucuram de succesul locatiei. Noi am contribuit la amenajarea terasei, cu scaunele Zebra Tehnopolimer, Zebra Tehnopolimer inalte de bar. Aceste scaune au un design modern si sunt alcatuite dintr-un materialul incasabil, oferind astfel o calitate ridicata si o rezistenta sporita la trafic intens.

Scaun-fara-brate-Zebra-Technopolymer-coated-2615-VL-11
Zebra Tehnopolimer
Scaun-de-bar-Zebra-H80-2545-310

Scaun bar Zebra H80

Alaturi de scaune, gasiti mesele compuse din blaturi laminate compacte si picioarele de masa extrem de stabile, Tiffany Duo h73.  Blaturile pe care le-am folosit sunt ideale, datorita design-ului ce subliniaza liniile elegante ale stilului modern.

O zi de balaceala, un pranz delicios la restaurant, o bautura racoritoare pe terasa, sezlong sau baldachin, relaxare si stare de bine. Toate acestea intr-o locatie care arata superb, atat ziua cat si noaptea.

Vom reveni foarte curand cu mai multe fotografii! ­čśÇ

complex hydro 2 (1)

complex hydro 2 (2)

 

fj

 

complex hydro

 

 

 

1