Canapelele modulare, folosite in amenajarea si decorarea restaurantului sau bistroului iti pot transforma interiorul intr-un spatiu primitor si confortabil pentru toti oaspetii tai.
Si pentru a te convinge, ti-am pregatit in continuare 7 avantaje ale folosirii canapelelor in amenajarea restaurantului, cafenelei, barului sau de ce nu, a terasei. Totodata, vei gasi informatii despre cum aceasta abordare poate atrage un numar mai mare de clienti.

De ce sa folosesti canapele modulare in amenajarile HoReCa

  • (1) Capacitate de locuri flexibila

Un anasamblu de canapele modulare (puse fata-in-fata) permite de regula sa stea patru persoane confortabil. Cu toate acestea, daca grupul este mai mare, va va fi foarte usor sa ii organizati, fie adaugand 1-2 scaune pe margini, fie reducandu-si ei spatiul de confort, ajustand astfel locurile ce canapelele le ofera.

Idee de canapele modulare liniare Horeca pentru restaurante

Idee de canapele modulare liniare Horeca pentru restaurante

  • (2) Un cadru intim de luat masa

Canapelele modulare dintr-un restaurant pot crea un efect de “bariera” intre oaspetii tai. Acest lucru le permite acestora sa poarte o conversatie privata si sa se bucure de compania celuilalt, chiar si atunci cand localul este pe deplin ocupat.

  • (3) Rentabilitate mai mare per masa

Unele studii arata ca acei clienti care servesc masa intr-un separeu de canapele, tind sa consume mai mult si implicit sa aiba o nota de plata mai mare.

  • (4) Mai multi clienti per metru patrat

Datorita optiunii de a pozitiona canapelele modulare din restaurant spate in spate, amprenta la sol a acestora este mai mica decat a unui ansamblu de locuri compus din masa si scaune.

canapele-modulare-Horeca-curbe

  • (5) Mediu prietenos cu copii

Un restaurant, o cafenea, o terasa ce folosesc in amenajare ansamble de canapele modulare, fie ca sunt pozitionate liniar, spate in spate sau urmaresc o anumita forma, dau parintilor posibilitatea de a limita spatiul copiilor intre ei. Totodata, le ofera celor mici un extra spatiu unde sa se intinda, leagane sau sa-si consume energia. Iar din punct de vedere al confortului, copiii stau mult mai in tihna comparativ cu scaunele standard, ce sunt de regula pe masura adultilor.

  • (6) Planificare creativa a spatiului

Canapelele modulare si banchetele, dupa cum probabil deja ai observat, pot fi amplasate si configurate intr-o varietate de moduri, precum:
– perpendicular pe un perete, una in spatele celeilalte;
– fata in fata in centrul incaperii, cu lateralele deschise;
– liniar, pe un perete si scaune in fata lor;
– cu spatele finisat, ca separatoare de zone;

Canapele modulare cafenea si bar, personalizate

Canapele modulare cafenea si bar, personalizate

  • (7) Design interior si mobilier HoReCa personalizat

De regula, canapelele modulare realizate pentru locatiile de tip HoReCa sunt facute la comanda, pe baza specificatiilor tale si a spatiului. Astfel, conceptul de amenajare este unul personal si pe deplin personalizat, fapt ce aduce valoarea afacerii si localului tau.

TREND FURNITURE va ofera posibilitatea unei personalizari complete, incepand de la forma si modelul de canapea la tipul de material folosit pentru tapiterie, finisajul lemnului sau alte accesorii complementare. Raspundem asadar oricarei provocari!
Colectia noastra de canapele modulare poate fi vazuta aici: Fotolii si Canapele

0