S·CAB este unul dintre cei mai renumiți producători de mobilier HoReCa, iar produsele lor impresionează nu doar prin design, ci și prin calitatea materialelor și utilitate. 


Tocmai de aceea, am decis să îți pregătim ca sursă de inspirație câteva proiecte pe care le-am realizat noi folosind mobilier din colecția S·CAB. 

Mobilierul din colecția S·CAB se potrivește perfect și în cadrul proiectelor cu aspect industrial. 
Platforma Wolff din București este un DJ bar, care îmbină atât conceptul de club, cât și un bar dedicat muzicii, fiind amenajat într-o veche fabrică dezafectată. Apio Studio au ales mobilier S·CAB pentru acest proiect. 

Continuă să citești despre acest proiect

Pornind de la un design realizat de IM Design Studio, cafeneaua Gloria Jean’s din Cluj-Napoca are o atitudine modernă și un aer industrial.


Amenajarea a fost implementată de echipa noastră, care a realizat de la bar, retobar și vitrină custom, la canapele tapițate cu stofă, realizate, de asemenea, custom, până la o atentă selecție de mobilier din colecția S·CAB

Citește mai multe despre acest proiect

CHI Café este conceptul perfect de cafenea care onorează două activități umane preferate, corespondente cu două etape frumoase ale vieții, relaxarea/energizarea & joaca, rezultând un fermecător teren comun care satisface atât așteptările celor care au nevoie de o cafea, cât și pe ale celor care descoperă lumea prin joacă. 

Proiectul de design aparține studioului Mostwanted Design, iar amenajarea propriu-zisă a fost realizată de echipa noastră, folosind și în acest caz mobilier S·CAB

Descoperă detalii despre amenajare

Cum ți se par amenajările pe care le-am selectat? Continuă să descoperi mobilierul HoReCa realizat de S·CAB. Vei putea găsi piese care vor completa perfect designul localului tău și le vei putea alege din gama largă de materiale și culori. 

Răsfoiește catalogul de produse S·CAB

(Visited 406 times, 1 visits today)